A törökországi székhelyű Farmasi bejelentette, hogy hivatalosan is elindulnak Németországban és csatlakoznak a több mint 4 millió meglévő disztribútorhoz, akik világszerte 27 országban dolgoznak.

    „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy kiterjeszthetjük vállalkozásunkat, és elhozhatjuk csodálatos termékeinket Németország lakosságához” – mondta Sinan Tina, a Farmasi North America vezérigazgatója. „Továbbra is azon dolgozunk, hogy megváltoztassuk az emberek életét Németországban, és vezető márkává váljunk nemcsak Európában, hanem az egész világon.”

    1950-ben Dr. C. Tuna, családjával közösen, kozmetikai céget alapított, amely jó minőségű és „egészséges“ termékeket hozott el az embereknek, valamint stabil jövőt biztosított. A FARMASI gyár Omerli-ben, Isztambulban épült meg, dombokkal és erdőkkel körülvéve, több mint 2000 féle terméket gyártnak. Gyárainak területe 145.000 m² és light – tech integrált termelési berendezéseket alkalmaznak.Törökországban a vezető gyártó cégek sorába tartozik. Termékek széles skáláját gyártják, a dekor kozmetikától és parfümöktől kezdve, egészen az arc- és testápoló termékekig, szájápolási készítményekig, törlőkendőkig és háztartási, környezetbarát tisztítószerekig.

    A FARMASI-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest