A 2021-es jelentésében a Nu Skin megosztotta a környezeti, a társadalmi és a kormányzásra (ESG) tett vállalásai előrehaladását, beleértve a fenntarthatósági kötelezettségvállalásait és a globális adományozás erőfeszítéseket.

    A vállalat jótékonysági szervezete, a Nu Skin Force for Good Foundation nagylelkűen támogatott olyan egészségügyi és wellness projekteket, amelyek több százezer gyermek javát szolgálják, és több mint 1,4 millió hektárnyi természetes élőhely megőrzését segítette elő.

    „A Nu Skinnél szenvedélyesen a küldetésünknek élünk, hogy egy jobbító erő legyünk a világban.” – mondta Ruth Todd, a Nu Skin igazgatója. „2021-ben világszerte előrehaladást értünk el fenntarthatósági kötelezettségvállalásaink teljesítésében, és tartós partnerségeket építettünk ki, amelyek a globális közösségeket emelik fel. Bízunk benne, hogy erőfeszítéseinket tovább fokozhatjuk, és mégnagyobb hatást érhetünk el a rászorulóknál.”

    A jelentés kiemelt részletei a következők voltak:

    • 131 tonna műanyag és 34,4 tonna papír megtakarítása az újratervezett csomagolás révén
    • 70-75%-a a cég által használt összetevőknek rendelkezik RSPO minősítéssel (tömegegyensúly)
    • Az adományokból több mint 50 millió ember részesült világszerte 35 országban
    • Több mint 8,5 millió dollár adományban részesültek magánszemélyek és szervezetek Amerikában, Európában, Ázsiában, Afrikában és a csendes-óceáni térségben
    • A Nourish the Children program keretein belül ételt vásároltak és adományoztak a gyerekeknek több mint 65 országban

    A NuSkinről bövebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest