Az Észak-Karolinai Munkaügyi Minisztérium kitüntette a Herbalife Nutritiont az alkalmazottak biztonsága iránti következetes elkötelezettségéért és a vállalat gyártólétesítményeinek biztonsági előéletéért.

    A Herbalife hatodik egymást követő évben kapta meg az Észak-Karolinai Munkaügyi Minisztérium ezüst díját.

    „Minden nap a folyamatos elkötelezettségünket bizonyítjuk a kiválóság és a bevált munkavégézés iránt, hogy támogassuk az egészséges és biztonságosabb munkakörnyezetet” – mondta Neil Burchette, a Herbalife Nutrition környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági osztályának vezető menedzsere. „Mindannyian ismét nagyon büszkék vagyunk erre a teljesítményre, mivel ezt a díjat az észak-karolinai vállalatok kevesebb mint 10%-a kapja meg.”

    A Herbalife létesítményei számos tanúsítványt kaptak, köztük az ISO 45001 munkahelyi egészségügyi és biztonsági szabványt az NSF-ISR-től, valamint az ISO/IEC 17025 tanúsítványt a laboratóriumi eljárásokra vonatkozóan.

    A Herbalife Nutrition 5 innovációs és gyártási létesítményt üzemeltet szerte a világon, valamint több mint tizenkét működő laboratóriumot, ahol kutatás, minőségbiztosítás vagy terméktesztelés történik.

    A 800 ezer négyzetméteres alapterületű Winston Salem gyártóüzem 2014-ben nyílt meg, ami nagyjából 14 futballpálya méretű, és több mint 991 teljes és részmunkaidős alkalmazottal napi kb. 400 ezer darab terméket gyártanak.

    A Herbalife-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest