A MyDailyChoice örömmel mutatja be a Fuel Factor X -et, egy szabadalmaztatott, minden egyben üzemanyag adalékot, amelyet a károsanyag kibocsátás csökkentésére, a teljesítmény fokozására, az üzemanyag fogyasztás javítására és a motor élettartamának meghosszabbítására fejlesztettek ki.

  A Fuel Factor X fejlett üzemanyag adalékot speciális célokra tervezett, szabadalmaztatott formulával hozták létre. Kevesebbet költesz üzemanyagra, miközben messzebbre jutsz és a bolygónkat is véded!

  Több mint 25 éve használják a nagy bányász cégek üzemanyagcsökkentésére, a gépek élettartamának a meghosszabítására és a károsanyagok kibocsátásának a csökkentésére.

  Most először a nagy közönség számára is elérhető Európában!

  „A piacra dobás időpontja tökéletes, ez az a termék, amely 2009-ben a hálózati marketing iparágba vezetett, és szerettem volna újra életre kelteni ezt a terméket a MyDailyChoice-nál, mert ennél jobb időzítés, mint mostani piaci helyzet nem is lehetne. Az üzemanyagárak mindenhol rekord magasak, és ezt mindannyian érezzük. A Fuel Factor X egyike azon termékeknek, amelyekről úgy találtam, hogy valóban működik.”- mondta Josh Zwagil, a MyDailyChoice vezérigazgatója és alapítója.

  Az FFX előnyei:

  • Csökkenti az üzemanyag fogyasztást
   A hatékonyság hátterében egy 1973-as Nobel díjas kémiai felfedezés áll, így létrejött a fémorganikus kémia, ami a szerves fémvegyületek kémiája.
  • Tisztítja az üzemanyag rendszert
   Tisztítja a befecskendezési rendszert illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszert, így a motor nagyobb hatékonysággal tud működni.
  • Meghosszabítja a motor élettartamát
   A modern autók problémája a “koxolódás”. Végeredménye az lesz, hogy a motor mozgó részei és az üzemanyag rendszer jóval kevesebb lerakódással, szennyeződéssel találkozik.
  • Stabilizálja az üzemanyagot
   A mai modern üzemanyagok hamarabb romlanak meg, miközben a régebbi autók üzemanyag rendszerét károsítják. Az FFX megvédi az üzemanyagot a bomlástól, így hosszabb élettartamot és felhasználhatóságot ad a számunkra.
  • Csökkenti a károsanyag kibocsátást
   A ferrocénről kiderült, hogy hatékonyan csökkenti a szén elégetésekor keletkező füstöt és kén-trioxidot.

  A Fuel Factor X csak az MDC-n keresztül érhető el, és megvásárolható az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Magyarországon, Romániában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Japánban, Tajvanon, Costa Ricán, Panamában, Peruban, Ecuadorban, Dél-Afrikában és Nigériában , Magyarország, Olaszország, Románia, Ausztria, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Ír Köztársaság, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Hollandia, Portugália, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia és Spanyolország.

  Bővebb információért látogass el weboldalukra: Fuel Factor X

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest