Az Amway megszünteti üzleti tevékenységét Oroszországban.

    A cég kijelentette, hogy arra fog összpontosítani, hogy „támogatást nyújtson azoknak, akiket ez a döntés érint, és mindenkivel nyitottan, méltósággal és tisztelettel bánjon, miközben teljesíti szerződéses és jogszabályi kötelezettségeinket”.

    Az Amway 17 éve van jelen Oroszországban, és „gazdasági, technológiai, szervezeti és működési körülményeket” említ, mint olyan tényezőket, amelyek lehetetlenné tették a vállalat ottani működését.

    A cég 63 éves története során ez az első alkalom, hogy elhagyja a piacot.

    Az Amway sajtóközleménye szerint:

    A hét elején megosztottuk alkalmazottainkkal és az Amway üzlettulajdonosokkal (ABO-kal), hogy az Amway globális igazgatótanácsa úgy döntött, hogy megszünteti tevékenységét Oroszországban. Ez a termékimport felfüggesztéséről szóló, 2022. március 14-i bejelentésünket követi.

    Az Amway 63 éves történetében ez az első alkalom, hogy elhagyunk egy piacot. Ami ezt a döntést szívszorítóvá teszi, az a tartós hitünk, hogy mindenki számára elérhető gazdasági lehetőséget kínálunk.

    Az összes lehetőség megvizsgálása után eljutottunk arra a pontra, hogy a gazdasági, technológiai, szervezeti és működési körülmények ellehetetlenítették az oroszországi tevékenységünket.

    Július 1-től átgondoltan és felelősségteljesen zárjuk le tevékenységünket.

    Arra összpontosítunk, hogy támogatást nyújtsunk azoknak, akiket ez a döntés érint; és mindenkit nyitottan, méltósággal és tisztelettel kezelünk, miközben teljesítjük szerződéses és jogszabályi kötelezettségeinket.

    Az Amway alkalmazottai és oroszországi ABO-k 17 éve családunk tagjai, végtelenül hálásak vagyunk nekik odaadásukért, és vállalkozói szellemükkel inspiráltak bennünket.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest