A MyDailyChoice vállalat High Life Travel márkája megérkezett Magyarországra és tagjai hihetetlen megtakarításokhoz jutnak (akár 70% kedvezmény) repülőjáratok, hajó utazások, szállodák, autókölcsönzők, heti kiruccanások, kirándulások, koncertek és sok más lehetőség díjaiból.

    A kényelmestől a luxusig, a romantikustól az izgalmasig, a családtól a barátokig és a távoli helyszínekig a High Life Travel az élmények egész világát helyezi a tenyeredbe. A High Life Travel -el élmény az utazás, legyünk kicsik vagy nagyok, idősek vagy fiatalok, kedveljük az extrém sportokat vagy inkább a nyugodt pihenésre vágyunk megtaláljuk a számunkra megfelelő helyszínt, miközben élvezzük az akár 10-70% kedvezményt útunk során.

    Tagjai nem csak a repülőjegyek, körutazások, szállodák, autóbérlés, heti kiruccanások, kirándulások és egyebek árán juthatnak hozzá hihetetlen megtakarításokhoz. Jutalom-jóváírásokat is kapnak minden egyes foglalás után, amelyeket későbbi utazásokra és ajándékokra válthatnak be. Ez az egyetlen tagság, ami fizet a világban való utazásért.

    Jelenleg több mint 80 ország 11500+ helyszínnel és több mint 1 millió ajánlattal érhető el az oldalukon.

    Nézzünk két példát:

    Starlight Luxury Rooms Split

    Az UNESCO által védett épületben kialakított, a Diocletianus Palotától 150 méterre található Starlight Luxury Rooms modern, légkondicionált szállást kínál ingyenes Wi-Fi-vel. A bárokkal és éttermekkel teli, népszerű Riva sétány 400 méterre található.

    Az elegáns berendezésű szobák és lakosztályok LCD kábel-TV-vel, minibárral, széffel és nagy ablakokkal rendelkeznek, kilátással a városra. Néhány fürdőszoba zuhanyzóval, néhány pedig pezsgőfürdővel ellátott.

    A sétálóutcában épült Starlight Luxury Rooms szálláshelyétől 50 méterre élelmiszerbolt, zöldségpiac és helyi buszmegálló is található. A jól ismert Bačvice strand 15 perces sétával elérhető.

    A fő buszpályaudvar és a kompkikötő 400 méterre található a létesítménytől. Split 20 km-re fekvő repülőtere és az apartmanház között felár ellenében transzfer áll rendelkezésre.

    Booking ár: 348.930 Ft

    High Life Travel ár: 211.694 Ft

    Trump International Hotel Las Vegas

    A Las Vegasban lévő, csak lakosztályokat kínáló szálloda luxusszolgáltatásokat nyújtó wellnessrészleggel, szabadtéri medencével, valamint konyhasarkot és ingyenes wifihozzáférést biztosító lakosztályokkal várja vendégeit. A szálláshely a Fashion Show Mall bevásárlóközpont szomszédságában található.

    A Trump International Hotel Las Vegas szállásegységeiben iPod-dokkoló és ülősarok is rendelkezésre áll.

    A wellnessrészlegen 9 különféle kezelőszoba, valamint teljes körű szolgáltatást nyújtó fodrászat és körömszalon is működik. A vendégek egy korszerű edzőtermet is használhatnak.

    A szálláshely étterme, a DJT az amerikai konyha remekeit kínálja. A H2(eau) étteremben szintén amerika kedvenc fogásai fogyaszthatók, nyüzsgő, medenceparti környezetben. A szobaszerviznek köszönhetően a vendégek a saját lakosztályukba is rendelhetik az ínyenc ételeket.

    A Las Vegas Boulevard gyalogosan 5 perc alatt elérhető a szállodától. A szálláshely ingyenes transzferjáratot biztosít a bevásárlóközponthoz és a kaszinókhoz.

    Booking ár: 924.895 Ft

    High Life Travel ár: 604.942 Ft

    Elérhető High Life Travel utazási csomagok

    Örömmel várjuk, hogy segíthessünk neked a világ körbeutazásában, és abban, hogy örökké tartó emlékekkel gazdagodj.

    10-70% kedvezményt biztosító csomagjaink már 250 eurótól elérhetőek és időkorlát nélkül felhasználhatóak, hogy a lehető legnagyobb kedvezménnyel és a lehető legnagyobb élménnyel utazzál a világ bármely pontjára.

    Havi előfizetés keretein belül is elérhető a High Life Travel, aminek további előnye a nagyobb választék, extra szolgáltatások és jutalom krediteket, amelyek ingyenes utazásra válthatók be.

    További információért látogasd meg a weboldalukat: https://highlifetravel.hu/

    A MyDailyChoice-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

     

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest