A Herbalife Nutrition és jótékonysági szervezete, a Herbalife Nutrition Foundation (HNF) most ünnepelte a Nutrition for Zero Hunger (NFZH) kampánya hármadik évét. Ez a kezdeményezés azon szervezetek támogatására összpontosított, amelyek a globális éhezés és az élelmiszer-ellátás bizonytalanságának megszüntetésén fáradoznak.  

    Az elmúlt három évben a vállalat 7,9 millió dollárt adományozott erre a célra, és most folytatja ezt a munkát egy 2,3 millió dolláros felajánlás révén, amelyet három év alatt 21 partnerszervezetnek és programnak fog adni, akik az élelmiszer-ellátás bizonytalanságának megszüntetésén fáradoznak világszerte, továbbá segítik az emberek hozzáférését az oktatáshozon, innováció és közösségfejlesztésen keresztül. 

    „Új 2,3 millió dolláros felajánlásunk újabb bizonyítéka az éhség felszámolása iránti elkötelezettségünknek” – mondta Alan Hoffman, a Herbalife Nutrition globális vállalati ügyekért felelős ügyvezető alelnöke. „Az olyan partnerekkel való együttműködés, mint a World Food Program USA, a The Hunger Project és most a The Global FoodBanking Network, lehetővé tette számunkra, hogy valódi változást hozzunk a rászorulók ellátásában a szükséges táplálékokkal.” 

    A Herbalife Nutrition Foundation (HNF) a vállalat Nutrition for Zero Hunger (NFZH) kezdeményezésének részeként csatlakozott a The Global FoodBanking Network (GFN) nemzetközi nonprofit szervezethez, amely közel 50 országban próbálja enyhíteni az élelmiszer-ellátás bizonytalanságát. Az új partnerség magában foglal egy kétéves együttműködést az alultápláltság és a globális éhezés kezelésére, amihez a Herbalife Nutrition Foundation 300 ezer dollárral járul hozzá. Ez az együttműködés elsődlegesen a Délkelet-Ázsia FoodBanking Inkubátor programját fogja szolgálni, amely az élelmiszerbank fejlesztésének hasznosítására és az élelmiszerpazarlás megszüntetésére összpontosít Indonéziában és Vietnamban. 

    A Global FoodBanking Network Inkubátor Programja 2019 óta nyújt technikai támogatást, mentorálást, bevált gyakorlatokat és partnerségi lehetőségeket új élelmiszerbankoknak a kiemelt régiókban. 

    „A Global FoodBanking Network több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az élelmiszer-ellátás bizonytalanságának kezelésében azokon a területeken, amelyekre a leginkább szükség van, és egyetért küldetésünkkel, hogy a minőségi táplálkozást helyezzük előtérbe a folyamat során” – mondta Jenny Perez, a Herbalife Nutrition Foundation ügyvezető igazgatója. „Mivel az éhezők száma folyamatosan növekszik, elengedhetetlen, hogy olyan programokat támogassunk, amelyek az oktatáson alapuló fenntartható megoldásokat népszerűsítik, hogy senkinek ne kelljen azon aggódnia, hogy honnan és mikor érkezik a következő étkezése.” 

    A Herbaliferól bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest