A MyDailyChoice-t örömmel tölti el, hogy a Network Marketing iparág ikonja Marc Accetta képzési igazgatóként csatlakozik a vállalati csapathoz.

    Több mint 30 éves hálózati marketing tapasztalattal és bölcsességgel Marc 40+ országot járt be 6 különböző kontinensen, ahol több mint 1 millió forgalmazót képett ki azokra a készségekre, amelyekkel az iparág szakemberévé válhattak.

    Amikor Marc 1982-ben a Seton Hall Egyetemen végzett politikatudományból, nem volt biztos abban, hogy milyen irányba indul el az élete. Barátja, Gary unszolására lépett be az értékesítés világába. Marc nem érezte úgy, hogy nagyon sikeres lenne az értékesítési iparban, de úgy döntött megpróbálkozik vele, mivel akkoriban nem volt más jövedelmező lehetősége.

    Harminc évvel később Marc minden olyan értékesítéssel kapcsolatos üzletben kiváló volt, amelybe belevágott. 1982-től 2007-ig négy különböző cégnél volt disztribútor, és mindegyikben elérte a csúcsot. Csapatai több száz millió dolláros bevételt produkáltak.

    Marc Accetta az MDC-nél

    A közvetlen értékesítésben, a toborzásban, a menedzsmentben és a képzésekben Marc elsöprő sikereket ért el. Marc hitelességét az adja, hogy kezdetben végig járta a ranglétrát és megtanulta a szakmát, ezért minden lépést pontosan tud amit most tanít.

    „Nem úgy nőttem fel, hogy magas szintű önbizalmam vagy önbecsülésem volt.” – mondja. „Egy dologggal rendelkeztem az égő vággyal, hogy bármi módon fejlődjek az életem minden területén.”

    Marc jellegzetes eseménye, az „A View from the Edge” különbözteti meg őt sok más előadótól, ahol a szórakoztatást és az oktatást ötvöze egy olyan eseményt hozva létre, amelyet a résztvevők soha nem felejtenek el.

    Marc mostanáig több mint 1000 forgalmazót tanított meg arra, hogy hogyan érje el a 100 ezer dolláros (40 millió forintos) jutalék szintet keresett, valamint több mint 100 disztribútornak segített, hogy meghaladták az 1 millió dolláros jutalékot.

    „Az első számú ok, amiért az emberek kudarcot vallanak ebben a szakmában, az, hogy nem képezték őket eléggé” – mondja Marc. „Az első számú ok, amiért az emberek sikeresek ebben a szakmában, annak köszönhető, hogy van egy mentoruk, aki dokumentálta a sikert – és őszintén szeretné, ha a diák felülmúlná a tanárát.”

    Az emberek mindig azt kérdezik tőle: „Marc, kérlek tudnál mentorálni?”

    Mostantól minden MDC-forgalmazónak van lehetősége arra, hogy közvetlenül Marc-kal együttműködve a vállalkozását a következő szintre emelje.

    Marc Accetta és más iparági legendák Budapesten

    2023. január 27-29 közötti időpontban kerül megrendezésre az MDC Bootcamp EU Budapesten.

    Marc Accetta személyén kívül itt lesz Európában és előadást tart Jenna Zwagil, aki a világ TOP női értékesítője havi 1 millió dollárt (400 millió forintot) meghaladó jövedelmével.

    Találkozhatunk egy másik legendával Robert Hollissal, aki jelenleg a 12. helyen áll a világon a Network Marketingből keresett 56 millió dolláros (22,4 milliárd forintos) összjövedelmével.

    Az MLMfigyelo.hu oldalán megjelent egy interjú vele:

    Robert Hollis az 53 millió dolláros ember – MLMSiker Interjú

    A rendezvényre már elindult a jegyvásárlás, amit az MDC weboldalán vagy egy MDC forgalmazónál tudsz megvenni.

    A MyDailyChoice-ról bővebben IDE KATTINTVA tudsz olvasni.

    Marc Accetta egyik ismert előadásának a részlete

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest