A Tupperware hivatalos nyilatkozatban jelentette be, hogy „lényeges kétségei vannak” azzal kapcsolatban, hogy képes-e folytatni üzleti tevékenységét.

    A társaság jelenleg tőkeszerkezetének és rövid távú likviditásának javításán dolgozik, pénzügyi tanácsadókat vont be a kiegészítő finanszírozás biztosítása érdekében, ingatlanportfólióját felülvizsgálja, és mérlegeli a megfelelő erőfeszítéseket, mint például a tárgyi eszközök monetizálása, pénzkezelés és marketing, valamint az értékesítési csatorna optimalizálás.

    „A Tupperware elkezdte a munkát azon, hogy megfordítsa kedvezőtlen működését, és a mai nap egy kritikus lépést jelent tőke- és likviditási helyzetünk kezelésében” – mondta Miguel Fernandez, a Tupperware Brands elnök-vezérigazgatója. „A vállalat mindent megtesz a közelmúlt eseményeinek hatásainak mérséklése érdekében, mi pedig azonnali lépéseket teszünk további finanszírozás felkutatása és pénzügyi helyzetünk kezelése érdekében.”

    Úgy nézz ki, hogy ha nem tudnak külső tőkét bevonni vagy gyorsan felszabadítani pénzt az ingatlanjaikból, akkor csődvédelmet kell kérniük.

    A Tupperwareről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest