A MyDailyChoice örömmel jelenti be, hogy mostantól elérhető piacterén a legújabb termékcsalád, amit Instantly Ageless-nek hívnak.

  Ez a csodálatos márka egy forradalmian új öregedésgátló formula, amely hűséges vásárlók százezreire tett szert az elmúlt években, akik esküsznek rá, hogy a finom vonalak, ráncok és szem alatti táskák láthatóságát néhány perc alatt csökkent.

  Az Instantly Ageless-ből az elmúlt években több mint 8 millió darabot értékesítettek és klinikailag vizsgálatokban akár 8 órán át tartó eredményekről számoltak be.

  „Láttam az Instantly Ageless vírusvideóit, és tudtam, hogy ez egy tökéletes márka a piactérre való csatlakozáshoz. Forgalmazóink és fogyasztóink szívesen vásárolják és reklámozzák ezt a terméket.” – mondta Josh Zwagil a MyDailyChoice vezérigazgatója és alapítója.

  Az Instantly Ageless hozzáadása a MyDailyChoice termékpalettájához várhatóan jelentős forgalom növekedést eredményez. A MyDailyChoice forgalmazói és fogyasztói hálózata mostantól egy további innovatív termékekcsaládhoz férhet hozzá, amelyek valódi eredményeket hoznak, tovább erősítve a vállalat vezető pozícióját az iparágban.

  Előtte – utána képek:

  A termékek forgalmazása első körben Amerikában kezdődik és hamarosan elérhetővé válik az európai piacon.

  A MyDailyChoice-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest