A MyDailyChoice örömmel jelenti be, hogy mostantól elérhető piacterén a legújabb termékcsalád, amit Instantly Ageless-nek hívnak.

    Ez a csodálatos márka egy forradalmian új öregedésgátló formula, amely hűséges vásárlók százezreire tett szert az elmúlt években, akik esküsznek rá, hogy a finom vonalak, ráncok és szem alatti táskák láthatóságát néhány perc alatt csökkent.

    Az Instantly Ageless-ből az elmúlt években több mint 8 millió darabot értékesítettek és klinikailag vizsgálatokban akár 8 órán át tartó eredményekről számoltak be.

    „Láttam az Instantly Ageless vírusvideóit, és tudtam, hogy ez egy tökéletes márka a piactérre való csatlakozáshoz. Forgalmazóink és fogyasztóink szívesen vásárolják és reklámozzák ezt a terméket.” – mondta Josh Zwagil a MyDailyChoice vezérigazgatója és alapítója.

    Az Instantly Ageless hozzáadása a MyDailyChoice termékpalettájához várhatóan jelentős forgalom növekedést eredményez. A MyDailyChoice forgalmazói és fogyasztói hálózata mostantól egy további innovatív termékekcsaládhoz férhet hozzá, amelyek valódi eredményeket hoznak, tovább erősítve a vállalat vezető pozícióját az iparágban.

    Előtte – utána képek:

    A termékek forgalmazása első körben Amerikában kezdődik és hamarosan elérhetővé válik az európai piacon.

    A MyDailyChoice-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest