Milind Pant az Amway vezérigazgatója interjút adott a CNBC-TV18-nak, India vezető üzleti hírcsatornájának, amiben beszélt a vállalat globális kilátásairól és az indiai piacra vonatkozó befektetési terveikről.

    A járvány miatt a vállalat sikeresen használta fel erősségeit az emberek kiszolgálására. Úgy gondolták, hogy a megelőzés kiemelten fontos az egészség szempontjából, ezért egyre több biogazdálkodásból és egyedi szabadalmakból származó termékekre támaszkodott, hogy segítse forgalmazóit az egészséges szokások és életmód kialakítására összpontosítani.

    Ez egy stratégiai döntés volt, mivel a wellness piaca hatalmas – amit Pant 350 milliárd dolláros területnek jellemez.

    „Jelenleg 8 milliárd dollár forgalmunk van, tehát csak 2 százalékát tesszük ki a piacnak” – mondta Milind Pant.

    Rámutatott, hogy Indiában 100 millió embernél diagnosztizáltak cukorbetegséget, és 200 millióan magas vérnyomással küzdenek. A jövőre nézve Pant úgy véli, hogy az Amway egyre nagyobb szerepet játszhat ezen emberek közösségeinek szolgálatában.

    „Megduplázzuk a termékinnovációba és a tudományba való befektetésünket” – mondta Pant. „Úgy gondoljuk, hogy a helyes kiindulási pont a bélrendszer egészsége. A bélrendszer és a mikrobiom egészséges működése nemcsak a fizikai, hanem a mentális egészség szempontjából is fontos. Emellett a digitális technológiába is beruházunk, hogy kiemelkedő élményben legyen részük a forgalmazóinknak és ügyfeleinknek, hogy a közösségek építésére összpontosíthassanak.”

    Az Amway több mint két évtizede van jelen Indiában, de Pant úgy véli, hogy jelenleg sokkal nagyobb a növekedés esélye mint bármikor, és elkötelezett a hosszú távú befektetés iránt a piacon.

    „Nagyon azt érzem, hogy robbanás előtt állunk” – mondta Pant indiai befektetési tervéről. „Ez egyszerűen matematika, hiszen Indiának 25 billió dolláros gazdasága lesz 2035-re, ami akkora, mint az Egyesült Államok mai gazdasága. Nagy hátszél van most Indiában. Fiatalos gazdasága és társadalma van; vállalkozó szelleműek; digitális infrastruktúrába és fizikai infrastruktúrába fektetnek be. Indiának van egy kiemelkedő geostratégiai pontja, ahol régiók találkoznak, ezért úgy látom, hogy India növekedés előtt áll.”

    Az Amway-ről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest