Las Vegasban megrendezett eseményen a Herbalife bejelentette az #ImWithYou elnevezésű, egész éves, az egészséges, aktív életmóddal kapcsolatos kampányának elindítását.

    A nyitó eseményen több mint 750 ember vett részt, és a cég tervei szerint mind a 95 piacán egész évben csoportos fitnesz eseményeket szervez.

    A Herbalife által szponzorált sportolók, mint Cristiano Ronaldo és Heather Jackson megosztják egymással az egészséges, aktív életmódra vonatkozó motivációikat, és megosztják a Herbalife termékek felhasználási módjait az egészséges céljaik elérése érdekében.

    „A legjobb életet élni azt jelenti, hogy kapcsolatba lépünk az emberekkel és olyan közösséget építünk, amely segít önmagad legegészségesebb változatává válni” – mondta Michael Johnson, a Herbalife vezérigazgatója és elnöke. „Több mint 43 éve segítünk az embereknek közösségeket építeni szerte a világon, és az #ImWithYou kampány emlékezteti a közösségeket, hogy a vállalat, a szponzorált sportolók és független disztribútorai minden lépésnél velük vannak.”

    A Herbalife-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest