Az Avon Products, Inc. (API) márka csődvédelmet kér maga ellen. Az API nem értékesített termékeket az Egyesült Államokban, mióta 2016-ban eladta észak-amerikai üzletágát, de továbbra is a márka nem egyesült államokbeli, azaz a világ többi részét kiszolgáló holdingtársasága.

    2016-ban a The Avon Company szétvált a világszerte működő Avon Products Inc.-től, és most a The Avon Company önállóan működik. A The Avon Company az Egyesült Államokban, Kanadában és Puerto Ricóban forgalmazza a termékeket.

    Az Avon Company kiadott egy közleményt, hogy nem áll kapcsolatban az Avon Products Inc.-vel, ezért nem érintik az API-val kapcsolatos közelmúltbeli fejlemények, ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban, Kanadában és Puerto Ricóban zavartalan a működés. Felhívják a figyelmet, hogy az API által a közelmúltban kiadott közlemény, kizárólag az API-ra vonatkoznak, és nem az Avon Company-ra. Az egyértelműség kedvéért az Avon Company biztosítja képviselőit és ügyfeleit, hogy működése, termékkínálata és üzleti stratégiája zavartalanul működik.

    Az Avon Products Inc. világszerte forgalmazza az Avon termékeket, ez a részleg került csődeljárás alá, amit a tulajdonosok értékesíteni szeretnének.

    John Dubel, az API elnöke a következőket mondta:

    „A mai lépés az Avon nem egyesült államokbeli tevékenységeinek tervezett eladásáról szól, hogy maximalizálja eszközeink értékét, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kötelezettségeinket szabályosan teljesítsük.”

    Kristof Neirynck, az Avon vezérigazgatója elmondta:

    „Az üzleti stratégiánk nemzetközi fejlesztésére összpontosítunk, beleértve a közvetlen értékesítési modellünk modernizálását és a márka újraindítását a növekedés felgyorsítása érdekében. Amióta ez év elején vezérigazgató lettem, egyre jobban felvillanyoznak az erősségeink és lehetőségeink, amelyet értékes munkatársaink és közel 2 millió képviselőnk támogat szerte a világon.”

    Az Avonról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest