A Sunrider céget az amerikai egyesült államokbeli Utah államban alapította Dr. Tei-Fu Chen és Dr. Oi-lin Chen 1982-ben. A fiatal házaspár egy kisgyerekkel érkezett az amerikai kontinensre Kínából. Előtte Chen doktor gyógyszerészként dolgozott, apai nagyapja Kína egyik tartományában elismert füvesember volt. Oi-Lin Chen gyerekorvosként végzett és dolgozott, egészen a Sunrider megalakulásáig.

Tei-Fu Chen  nagyapja ősi receptgyűjteményét felhasználva álmodta meg a céget, ezzel pedig megalkotta a regeneráció filozófiáját. A SUNRIDER termékeit a „regeneráció” elmélete alapján állítják elő. A kínaiak ősi elmélete azt tanítja, hogy az emberi szervezet képes önerejéből helyreállítani természetes belső egyensúlyát és harmóniáját, ha a teljes értékű élelmiszerek megfelelő kombinációjával tápláljuk, és jobban vigyázunk életmódunkra. Jobb táplálkozással ügyelünk egészségünk, belső egyensúlyunk megőrzésére – ahogyan Kínában is évezredek óta törekednek a test, a lélek és a környezet harmóniájára.

A SUNRIDER kínai füvek, kínai gyógynövények keverékéből állít elő magasan koncentrált, tiszta, páratlan minőségű élelmiszereket, amelyek táplálják, tisztítják és egyensúlyban tartják a szervezetet. Így a szervezet nagyobb eséllyel száll szembe betegségekkel is. A SUNRIDER-termékek ízletesek, egyszerűen fogyaszthatók, és könnyű, változatos táplálkozás részeként segíthetnek a szervezetnek abban, hogy megőrizze egyensúlyát – azaz egészségét.
A SUNRIDER International a világ vezető kínai gyógyélelmiszereket gyártó vállalata. 1994 óta Magyarországon is kaphatók egyedi, kínai gyógynövény alapú koncentrált élelmiszertermékei, bőrápoló és kozmetikai cikkei.

ISMERTETŐ

Forgalom Ranglista helyezés
$225 millió 93

Ország: USA

Értékesítési forma: Személytől személyig

Kompenzációs rendszer: Multi-Level / Több-szintes

Termékek: Wellness

Regisztrált tagok száma: 300 ezer

Alkalmazottak száma: 420

Székhely:  Torrance, Calif.

Ügyvezetők:  Dr. Tei-Fu Chen

Alapítás éve: 1982

Weboldal: http://www.sunrider.com

LEGUTÓBBI MEGJELENÉS

MAGYARORSZÁGI VEZETŐK

Name Goes Here

Name Goes Here

Position

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest