2018 őszén a DSA Őszi Konferenciája több mint 300 közvetlen értékesítési vezető részvételével zajlott, akik megosztották a legújabb ötleteiket, innovációjukat és betekintést engedtek a versenyképes piaci hozzáálásukba.

    „A bizonytalanságra a kreativitás a válasz, és a DSA Fall Conference 2018-ban hol tart a közvetlen értékesítés, és mit tehetünk annak érdekében, hogy a közvetlen értékesítés független vállalkozói és vállalatai a lehető legjobb pozícióból versenyezzenek a mai változó piaci környezetben.” – John Fleming, a DSA Hall of Fame és a DSEF Honor of Honor

    DSC_5040A LifeVantage Corporation elnöke és ügyvezető igazgatója Darren Jensen az új technológiákról beszélt, amelyet a vállalatoknak be kell vonniuk, ha a következő generációs közvetlen értékesítési vállalkozásokká szeretnének válni.

    Mike Walsh jövő kutató és best-seller író előadásában a résztvevők stratégiai betekintést nyertek a marketing, értékesítés, kommunikáció, technológia, műveletek, jogi és adózási kérdésekre, amelyeket a 2019-es és későbbi terveik finomhangolására használhattak.

    Az USA szövetségi kormányának munkatársa, Alexander Acosta dicsérte a közvetlen eladók hozzájárulását  az amerikai gazdaság mutatóihoz. Azt is kijelentette, hogy az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma az értékesítőknek segít biztosítani a világos normákat és csökkentve a szabályozási környezet akadályait, hogy a növekedés és az innováció virágozhasson.

    Lois Greisman, a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) Marketing Szervezete Osztályvezetője  dicsérte a Közvetlen Értékesítési Önszabályozó Tanács (DS-SRC) létrehozását.

    „A DSA feladata, hogy megvédje a fogyasztókat, és segítse abban, hogy a csatorna fenntartsa a legerősebb versenyelőnyt a független szerződő felek számára, akik saját maguknak felhatalmazást kaptak üzleti tevékenységükre” – nyilatkozta Joseph N. Mariano elnök .

    A résztvevők értékes ismereteket szereztek az értékesítési és marketingstratégiákról, a technológia növekedésről és a márkaértékekről, a legújabb jogi és szabályozási trendekről.

    A következő rendezvény 2019. március 5-7. között lesz megtartva Cégek a Fókuszban címmel. Az idei évben a Nu Skin Enterprises és az USANA Health Sciences Inc. más cégekkel együttműködve kerülnek az előtérbe.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest