Viszlát, „rossz haj nap”! Mondj hellót a sima, fényes és gyümölcsös friss ilatú hajnak – minden nap! Az új LR ALOE VIA Nutri-Repair hajápolóval már semmi nem állja útját a gyönyörű hajnak.

    Az LR elindítja az új Nutri-Repair hajápolást Aloe vera géllel és 7 természetes olajjal Viszlát, „rossz haj nap”! Mondj hellót a sima, fényes és gyümölcsös friss illatú hajnak – minden nap! Hajápolás, most már semmi sem áll a szép haj útjában! A végső gondoskodás a haj és a fejbőr számára: a selymes simaság, az egészséges ragyogás és az önbizalom, a hajszálakhoz igazodva. Az aloe vera gél és a 7 természetes olaj táplálja, erősíti és mélyen javítja a hajat, megvédi a töredezettségtől.

    „Az Aloe vera termékek fejlesztése és gyártása az egyik legfontosabb számunkra. A bőrápolásban az Aloe vera lényeges összetevővé vált – most már sokéves tapasztalatunkat alkalmazzuk egy új hajápolási vonalra. Ezenkívül a termékek csodálatosan élénkítő illatúak – az Intézet Dermatest által végzett tanulmánya szerint a vizsgálati személyek 95 százaléka szereti az illatot ”- mondja Jessica Deventer, az LR Health & Beauty marketing és kommunikációs alelnöke.

    Forrás

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest