A Herbalife Richard Goudis távozása után azonnal bejelentette, hogy Michael O. Johnson veszi át az igazgató tanácsi szerepe mellett a vállalat ügyvezető igazgatói posztját.

    A Herbalife igazgatósága bejelentette, hogy Johnson ideiglenes megbízással vezeti a céget, a jelenlegi vezérigazgató Richard Goudis lemondása után.

    Michael O. Johnson 2003-tól 2017-ig vezérigazgató pozícióban már vezette a céget, felügyelni fogja a műveleteket, együttműködve a többi vezető tisztségviselővel, és a folyamatos irányításának, hogy a Herbalife-ot erős teljesítmény- és növekedési pályájára állítsa. Az Igazgatóság tervének megfelelően a jövőben a vezérigazgatói pozícióhoz való hatékony és rendezett átmenet biztosítása érdekében az Igazgatóság elvárja, hogy az állandó vezérigazgatót a vállalat bevált vezetői csapatából válasszák ki.

    Richard Goudis távozása nem a vállalat pénzügyi beszámolójával kapcsolatos problémák miatt következett be, hanem Goudis által a vezérigazgatói szerepét megelőzően nemrég megjelent megjegyzésekre vonatkozik, amelyek ellentétesek a vállalat költségekkel kapcsolatos politikáival és üzleti gyakorlatával. Az észrevételek nem voltak összhangban a Herbalife Táplálkozási Szabványokkal, és nem tükrözik a vállalat kultúráját.

    A cég bejelentette a 2018. negyedik negyedévi előzetes forgalmi eredményeket, amelyek világszerte 11,6 százalékkal emelkedtek 2017 azonos időszakához képest, és megerősítették a 2018. október 30-án bejelentett 2019-re vonatkozó iránymutatást, ezáltal bizonyítva a vállalat következetes és folyamatos irányítását a bizalmi az üzlet felé.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest