Az LG Household & Health Care bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a Cerberus Capital Management-el az Avon Products 125 millió dolláros készpénzben történő felvásárlásáról.

    Az LG H&H Korea vezető fogyasztási cikkekkel foglalkozó társasága, amely erős piaci pozícióval rendelkezik minden főbb kategóriában, beleértve a kozmetikumok, a személyi higénia és az otthoni ápolás területén. Korea egyike a világ legnagyobb és leginnovatívabb szépségpiacainak, és 2018-ban több mint 13,1 milliárd dolláros értékesítéssel rendelkezett. Az LG H&H jelenleg számos márkáját forgalmazza az Egyesült Államokban..

    Az LG H&H szerint az Avon ikonikus márka, a díjnyertes termékeivel, az elkötelezett munkavállalói bázisával és a 250 000 értékesítési képviselőjével Észak-Amerikában, aminek a felvásárlása a vállalat nemzetközi növekedési terveit támogatja. Az LG H & H tulajdonában az Avon Észak-Amerika folytatja a termékinnováció stratégiáját, miközben megerősíti pozícióját a régió vezető szépségvállalataként. Az Avon Észak-Amerika várhatóan változás előtt áll az LG H & H világszínvonalú hozzáállása miatt a kozmetikumokban, a személyes gondozásban, az illatban, a csomagolásban és a designban.

    Suk Cha, az LG Household & Health Care vezérigazgatója elmondta:

    „Felismertük az Avon Észak-Amerikában az erős márkát, a vezető pozíciót a régióban, és a tehetséges alkalmazottakat és képviselőket a cégben. Az Avon Észak-Amerika innovatív szociális értékesítési modellje mély kapcsolatot alakít ki az ügyfelekkel, és izgatottak vagyunk, hogy ezt tovább erősítsük. Bízunk benne, hogy az Avon Észak-Amerika sikereire építve sikerül a vevői elkötelezettséget és a hosszú távú növekedést ezen a piacon emelni.

    Laurie Ann Goldman, az Avon Észak-Amerika vezérigazgatója:

    „Az LG H&H tiszteletben tartja és csodálja erős képviselői közösségünket, és támogatja a küldetésünket, hogy gazdaságilag támogassuk a nőket. Nagy örömünkre szolgál, hogy üdvözölhetjük új partnerünket, akik elkötelezték magukat az innováció iránti és egyértelmű hangsúlyt fektetnek az ügyfelek elégedettségére. Nagyra értékeljük a Cerberus-szal való együttműködésünket az elmúlt három évben és a támogatásukat, amivel megerősítettük a vállalatot, és visszaállítottuk a hosszú távú sikerhez vezető útra.”

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest