A Kannaway® két tekintélyesnek számító Golden Bridge Awards® díjat nyert – többek között az Év Vállalatáért ezüst díjjal jutalmazták az Egészségügyi Termékek és Szolgáltatások kategóriában, és a Társaság vezérigazgatója Blake Schroeder Arany Díjat vehetett át az Év Nemzetközi Vezetőjéért az Egészségügyi Termékek és Szolgáltatások kategóriájában.

    A Golden Bridge Awards egy éves iparági és szakértői elismerés program, amely minden nagyobb iparág legjobb vállalatait keresi, a nagyvállalatoktól kezdve az induló vállalkozásokig. A részt vevő vállalatok Észak-Amerikában , Európában , a Közel-Keleten , Afrikában , Ázsia-csendes-óceáni térségben és Latin-Amerikában olyan kategóriákba tartoznak, mint a legjobb innovációk, menedzsment és csapatok, a nők az üzleti életben, esettanulmányok és az ügyfelek elégedettsége.

    Több mint 160 szakértő részvételével zajlott a bíráskodás és átlag pontszámuk határozta meg a 2019. évi Golden Bridge Awards döntőseit és nyerteseit. A Kannaway-t elismerték a teljes kannabidiol (CBD) iparág úttörő és biztonsági előírásainak meghatározására tett erőfeszítéseiért, valamint az egész Európára kiterjedő nemzetközi terjesztési erőfeszítéseiért . A társaság európai tevékenységei közel 60 millió dollár árbevételt értek el az elmúlt három évben, és ez a szám minden évben tovább növekszik.

    „Mióta az új vezetés 2016. márciusában átvette az irányítást, a Társaság vezetősége elkötelezte magát a termékinnováció és az ipar fejlesztése iránt” – mondta az Medical Marijuana, Inc. vezérigazgatója Dr. Stuart Titus. „Blake kulcsszerepet játszik abban, hogy a Kannaway-t és a teljes cégportfóliót nemzetközileg elismert iparági piacvezetővé tegye.”

     

    „Megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam ezt a díjat a Kannaway nevében, és hálás vagyok, hogy a csapat kemény munkáját szintén elismerték.” – mondta a Kannaway® vezérigazgatója Blake Schroeder. „Noha az elmúlt évben óriási bevételt és operatív növekedést értünk el, bízunk benne, hogy a jövőben még sok más izgalmas és rekord eredményeket elérő éveink lesznek, és hogy továbbra is kitűnő eredményeket produkálunk a piacon a legmagasabb minőségű kender termékek gyártásában.”

    További információ a Kannaway-ről IDE KATTINTVA OLVASHATÓ

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest