A Kannaway egy olyan cég, amely a Föld egyik legősibb természeti erőforrásából – a kannabiszból – a világ egyik legfontosabb termékinnovációját gyártja és forgalmazza.

A 20. században a kannabisz növényeket, mint például az ipari kendert, széles körben számos félreértés övezte, és emiatt sokan nem láthatták a benne rejlő hihetetlen potenciált. A Kannaway azt tűzte ki céljául, hogy a több ezer módon – például a wellness és táplálkozás területén, valamint környezetbarát építőanyagok és textíliák alapanyagaként – felhasználható kender meghatározó szerepét visszaállítsa a kereskedelemben és a gazdálkodásban. Ezt a célt szem előtt tartva egy elszánt, kendert támogató kis csoport, a Kannaway, megkezdte utazásunkat, hogy a kannabisz ajándékait visszaadjuk a világnak.

Működésének első napjától kezdve a Kannaway számos olyan akadály lebontásában segített, amelyek korlátozták a biztonságos, megbízható és jótékony kannabisztermékekhez való hozzáférést. Először is, akkoriban még nem létezett nagyszabású kendertermesztés, sem a kender termelésére, betakarítására és feldolgozására szolgáló magasszintű technológia. Nem létezett biztonságos, tiszta, oldószermentes mód a kannabinoidok kivonására, és nem volt megbízható gyártási folyamat sem, ezért megalkottuk őket. Ennek során az első cég lettünk, amely globális kannabidiol (CBD) piacot hozott létre, és törvényesen kezdett el forgalmazni kannabisztermékeket szerte az Amerikai Egyesült Államokban, majd nemzetközi szinten, a világ több mint 30 országában.

Habár a Kannaway mára a világ legnagyobb és leggyorsabban fejlődő kannabisz vállalatává nőtte ki magát, valódi utazásunk még csak most kezdődik.

ISMERTETŐ

Forgalom Ranglista helyezés
$60 millió 100

Ország: USA

Értékesítési forma: Személytől személyig

Kompenzációs rendszer: Bináris rendszer / Hibrid

Termékek: CBD tartalmú táplálékkiegészítők és kozmetikumok

Megnyitott országok: 30

Regisztrált tagok száma: N.A.

Alkalmazottak száma: N.A.

Székhely: San Diego, California

Alapító: Dr. Stuart Titus

Vezérigazgató: Blake Schroeder

Alapítás éve: 2009

Weboldal: https://kannaway.com/

LEGUTÓBBI MEGJELENÉS

MAGYARORSZÁGI VEZETŐK

Ez itt a TE neved

Ez itt a TE neved

Kannaway

Ez itt a te bemutatkozó szöveged.

Hogyan kerülhetsz ide?

Bővebb infóért ide kattints.

Pin It on Pinterest