A Kannaway egy olyan cég, amely a Föld egyik legősibb természeti erőforrásából – a kannabiszból – a világ egyik legfontosabb termékinnovációját gyártja és forgalmazza.

  A 20. században a kannabisz növényeket, mint például az ipari kendert, széles körben számos félreértés övezte, és emiatt sokan nem láthatták a benne rejlő hihetetlen potenciált. A Kannaway azt tűzte ki céljául, hogy a több ezer módon – például a wellness és táplálkozás területén, valamint környezetbarát építőanyagok és textíliák alapanyagaként – felhasználható kender meghatározó szerepét visszaállítsa a kereskedelemben és a gazdálkodásban. Ezt a célt szem előtt tartva egy elszánt, kendert támogató kis csoport, a Kannaway, megkezdte utazásunkat, hogy a kannabisz ajándékait visszaadjuk a világnak.

  Működésének első napjától kezdve a Kannaway számos olyan akadály lebontásában segített, amelyek korlátozták a biztonságos, megbízható és jótékony kannabisztermékekhez való hozzáférést. Először is, akkoriban még nem létezett nagyszabású kendertermesztés, sem a kender termelésére, betakarítására és feldolgozására szolgáló magasszintű technológia. Nem létezett biztonságos, tiszta, oldószermentes mód a kannabinoidok kivonására, és nem volt megbízható gyártási folyamat sem, ezért megalkottuk őket. Ennek során az első cég lettünk, amely globális kannabidiol (CBD) piacot hozott létre, és törvényesen kezdett el forgalmazni kannabisztermékeket szerte az Amerikai Egyesült Államokban, majd nemzetközi szinten, a világ több mint 30 országában.

  Habár a Kannaway mára a világ legnagyobb és leggyorsabban fejlődő kannabisz vállalatává nőtte ki magát, valódi utazásunk még csak most kezdődik.

  ISMERTETŐ

  ForgalomRanglista helyezés
  $60 millió100

  Ország: USA

  Értékesítési forma: Személytől személyig

  Kompenzációs rendszer: Bináris rendszer / Hibrid

  Termékek: CBD tartalmú táplálékkiegészítők és kozmetikumok

  Megnyitott országok: 30

  Regisztrált tagok száma: N.A.

  Alkalmazottak száma: N.A.

  Székhely: San Diego, California

  Alapító: Dr. Stuart Titus

  Vezérigazgató: Blake Schroeder

  Alapítás éve: 2009

  Weboldal: https://kannaway.com/

  LEGUTÓBBI MEGJELENÉS

  A Kannaway forgalma 26,3 %-al növekedett 2019-ben

  A Kannaway forgalma 26,3 %-al növekedett 2019-ben

  A Kannaway forgalma 26,3% -kal növekedett 2019-ben, ami 75,6 millió dollárt jelent. A Kannaway pénzügyi jelentésében arról számolt be, hogy 75,6 millió dollár nettó árbevételt hozott létre 2019-ben, ami 26,3% -os növekedést jelent a 2018-as 60 millió dollárhoz képest....

  MAGYARORSZÁGI VEZETŐK

  Ez itt a TE neved

  Ez itt a TE neved

  Kannaway

  Ez itt a te bemutatkozó szöveged.

  Hogyan kerülhetsz ide?

  Bővebb infóért ide kattints.

  Pin It on Pinterest