A Medical Marijuana leányvállalata, a Kannaway ® két új CBN izolátumtermék kiadásával hivatalosan belépett az amerikai kannabinol (CBN) piacra.

    A kannabinol (CBN) nem tévesztendő össze a már most népszerű kannabidiollal (CBD),  hiszen a CBN egy másik nem pszichoaktív kannabinoid, amelyet a kannabisz növényből vonnak ki.  A vállalat teljes spektrumú CBD termékeihez hasonlóan a CBN termékei is a teljesen természetes kenderből származnak.

    „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az elsők között lehetünk és az egyik legnagyobb CBN termék előállító cég válhat belőlünk.” – mondta Dr. Stuart Titus, a Medical Marijuana vezérigazgatója. „Számos különböző tanulmány kutatja a CBN-t, köztük egy 300 fős tanulmány is, amelyet október 28-án hoztak nyilvánosságra, amiben a lehetséges nyugtató és alvást elősegítő hatásairól olvashatunk.”

    Az új CBN termékcsalád a Kannaway Pure CBN Liquid és a Kannaway Pure CBN gél kapszulák formájában jelenik meg.

    „Bár túl korai lenne megmondani a CBN piac növekedési potenciálját, a Nutrition Business Journal elemzői azt jósolják, hogy az alváskiegészítők piaca idén 30,1 százalékkal nő” – mondta Blake Schroeder, a Kannaway vezérigazgatója. „Továbbra is naprakészen akarunk maradni a kannabinoid-kutatás legújabb felfedezéseivel kapcsolatban, hogy az ügyfeleinknek az alvástudományban és más kategóriákban elérhető legfrissebb, legnépszerűbb összetevőket kínáljuk.”

    A Kannawayről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest