CILI By Design

  A Cili By Design 2019-ben alapította Brad és Marcia Hager.
  Mindenki megérdemli a lehetőséget a bőségre az életben. A CILI világszerte azon dolgozik , hogy az élet minden területéről érkező embereket olyan eszközökkel láthassa el, amelyek segítségével megvalósíthatják saját álmaikat. 

  Az egyedülálló Aqauceutical Nano technológia lehetővé teszi, hogy a CBD/CBG és más tápanyagok behatoljanak a sejtmembránba, és nagyobb tápanyag-hozzáférést biztosítsanak. Tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy minél kisebbek a részecskék, minél jobban hozzáférhetőek biológiailag, annál gyorsabban tudnak behatolni és hasznosulni a sejtekben.
  A víz kritikus fontosságú az egészség szempontjából, mivel létfontosságú tápanyagokat és oxigént szállít a sejtekhez az egész szervezetben. Így a CBD/CBG és más tápanyagok nanoméretezése után hétlépéses eljárást alkalmazunk egy olyan vizes készítmény létrehozására, amely ezeket az összetevőket a szervezet sejtjeibe szállítja. Ez biztosítja a maximális tápanyag-hozzáférést és az elegendő részecskét ahhoz, hogy elérje a szervezet összes CBD receptorát.

  Küldetésünk és jövőképünk

  Segíteni az embereknek rájönni, hogy az élet a választásról szól. A valóság az, amit igaznak hiszel .

  ISMERTETŐ

  ForgalomRanglista helyezés
  N.A.N.A.

  Ország: USA

  Értékesítési forma: Személytől személyig

  Kompenzációs rendszer: Unilevel-Bináris

  Termékek: Wellness

  Megnyitott országok: 30

  Székhely: Las Vegas, USA

  Alapítók: Marcia Hager és Brad Hager

  Alapítás éve: 2019

  Weboldal: https://cilibydesign.com/

  LEGUTÓBBI MEGJELENÉS

  CILI By Design elindult Magyarországon

  CILI By Design elindult Magyarországon

  A CILI By Design 2019-ben alapította Brad és Marcia Hager. Mindenki megérdemli a lehetőséget a bőségre az életben. A CILI világszerte azon dolgozik , hogy az élet minden területéről érkező embereket olyan eszközökkel láthassa el, amelyek segítségével megvalósíthatják...

  Nincs találat

  A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

  MAGYARORSZÁGI VEZETŐK

  Ez itt a TE történeted helye

  Ez itt a TE történeted helye

  cilibydesign

  Ez itt a te bemutatkozó szöveged.

  Hogyan kerülhetsz ide?

  Bővebb infóért ide kattints.

  Pin It on Pinterest