Dudás Géza – CILI By Design

  Üdvözlöm, Dudás Géza vagyok.

  40 évet éltem Svájcban, egy nagyvállalat műszaki vezetőjeként dolgoztam. Már a határokon túl is tapasztaltam, hogy milyen jó érzés másoknak segíteni céljaik elérésében.
  Mint nyugdíjas, visszatértem Magyarországra, aktivitásom és egészségem úgy kívánta, hogy ne hátra dőlve éljem a nyugdíjasok életét, hanem aktív maradjak és dolgozzak tovább a céljaim elérésén.
  Még Svájcban találkoztam az MLM-el. Érdekesnek találtam azt a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphetek különböző emberekkel, felépíthetek egy csapatot, amellyel együtt lehet dolgozni.
  Ennek kapcsán több MLM-ben dolgozó barátommal tartom a kapcsolatot.

  2022-ben megkerestek a Svájcban elő MLM-s barátaim és bemutattak nekem egy új világ újdonságot, mely Amerikából indult és elindult Európa meghódítására 24 hónappal ezelőtt. Ez a Cili By Design, 2019-ben alapították a céget Amerikában, jelmondatuk egészség megőrzése. Jelenleg a világ 30 országában van jelen.

  Célom, hogy Magyarországon is megismerjék a Cili By Design céget és az általuk forgalmazott világszabadalommal védett termékeket.
  Úgy döntöttem, hogy segíteni és ösztönözni fogom a körülöttem levő embertársaimat egy hosszú, egészséges, boldog és szabad életre!

  Üdvözlettel: Dudás Géza
  E-mail: geza.dudas@gmail.com
  www.cilibydesign.com/dudas1

  A CILI By Design MLM figyelős céges adatlapját IDE KATTINTVA találod.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest