Dudás Géza – CILI By Design

    Üdvözlöm, Dudás Géza vagyok.

    40 évet éltem Svájcban, egy nagyvállalat műszaki vezetőjeként dolgoztam. Már a határokon túl is tapasztaltam, hogy milyen jó érzés másoknak segíteni céljaik elérésében.
    Mint nyugdíjas, visszatértem Magyarországra, aktivitásom és egészségem úgy kívánta, hogy ne hátra dőlve éljem a nyugdíjasok életét, hanem aktív maradjak és dolgozzak tovább a céljaim elérésén.
    Még Svájcban találkoztam az MLM-el. Érdekesnek találtam azt a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphetek különböző emberekkel, felépíthetek egy csapatot, amellyel együtt lehet dolgozni.
    Ennek kapcsán több MLM-ben dolgozó barátommal tartom a kapcsolatot.

    2022-ben megkerestek a Svájcban elő MLM-s barátaim és bemutattak nekem egy új világ újdonságot, mely Amerikából indult és elindult Európa meghódítására 24 hónappal ezelőtt. Ez a Cili By Design, 2019-ben alapították a céget Amerikában, jelmondatuk egészség megőrzése. Jelenleg a világ 30 országában van jelen.

    Célom, hogy Magyarországon is megismerjék a Cili By Design céget és az általuk forgalmazott világszabadalommal védett termékeket.
    Úgy döntöttem, hogy segíteni és ösztönözni fogom a körülöttem levő embertársaimat egy hosszú, egészséges, boldog és szabad életre!

    Üdvözlettel: Dudás Géza
    E-mail: geza.dudas@gmail.com
    www.cilibydesign.com/dudas1

    A CILI By Design MLM figyelős céges adatlapját IDE KATTINTVA találod.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest