A CILI By Design 2019-ben alapította Brad és Marcia Hager. Mindenki megérdemli a lehetőséget a bőségre az életben.

  A CILI világszerte azon dolgozik , hogy az élet minden területéről érkező embereket olyan eszközökkel láthassa el, amelyek segítségével megvalósíthatják saját álmaikat.

  Az egyedülálló Aqauceutical Nano technológia lehetővé teszi, hogy a CBD/CBG és más tápanyagok behatoljanak a sejtmembránba, és nagyobb tápanyag-hozzáférést biztosítsanak. Tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy minél kisebbek a részecskék, minél jobban hozzáférhetőek biológiailag, annál gyorsabban tudnak behatolni és hasznosulni a sejtekben.
  A víz kritikus fontosságú az egészség szempontjából, mivel létfontosságú tápanyagokat és oxigént szállít a sejtekhez az egész szervezetben. Így a CBD/CBG és más tápanyagok nanoméretezése után hétlépéses eljárást alkalmazunk egy olyan vizes készítmény létrehozására, amely ezeket az összetevőket a szervezet sejtjeibe szállítja. Ez biztosítja a maximális tápanyag-hozzáférést és az elegendő részecskét ahhoz, hogy elérje a szervezet összes CBD receptorát.

  A CILI egy Unilevel-Bináris kompenzációs tervvel működik:

  CILI

  A CILI küldetése és jövőképe

  Segíteni az embereknek rájönni, hogy az élet a választásról szól. A valóság az, amit igaznak hiszel.

  CILI By Design termékei

  CILI CBD/CBG Swish

  CILI By Design termékcsaládunk exkluzív zászlóshajója. A briliáns fejlesztésű CILI CBD/CBG Swish a legtisztább, leggyorsabb és leginkább biológiailag hasznosuló kenderolaj a piacon, amit áttörő technológiánkkal szállítjuk. Ezt egyesítettük egy teljes gyógynövény koncepció filozófiájával.

  CILI AGELESS Swish

  Áttörő Aquaceutical Cellular technológiánkat felhasználva tiszta, biológiailag hozzáférhető összetevőket szállítunk, amelyek belülről kifelé táplálják a testet. Antioxidánsokkal és gyulladáscsökkentő anyagokkal feltöltve a termék fokozza a testsejtek, szövetek és szervek működését, optimalizálva a regenerációt, miközben lassítják a környezeti expozíciók vizuális és funkcionális hatásait, a toxinok és a mindennapi élet elhasználódását. Más szóval, „öregedésgátló” táplálkozás sejtszinten.

  CILI AGELESS FACIAL Mist

  Napjaink legfejlettebb, erőteljes öregedésgátló technológiája a bőrápolásban. Helyreállító tápanyagokat és hidratálást biztosít közvetlenül a bőrnek antioxidánsokkal és regeneráló anyagokkal, amelyek optimalizálják a sejtműködést és helyreállítást. Többféle öregedésgátló folyamattal erősíti a bőrt olyan helyreállító együttes összetevőivel, mint a 12 elit peptid, a hialuronsav, a hógomba, a kollagén és a glutation. A CILI FACIAL Mist és a CILI AGELESS Swish együttes hatása , amely belülről kifelé táplálja a testet, szinergikus, kiváló kezelést hoz létre, amely kiüti és legyőzi a környezeti hatások és az öregedés hatásait. A rendszeres használat célja és elősegíti a ragyogó, simább, feszesebb, fiatalos megjelenésű bőrt.

  CILI BOOST spray

  Ki ne szeretne energiát a mai nyüzsgő világunkban? Enyhe, frissítő szájspray kiváló minőségű, CBD-ben gazdag Aquaceutical koncentrátum olajból, természetes narancshéj ízből és elit gyógynövényekből, hogy az élelmiszerenergiát sejtenergiává és sejtanyagcserévé alakítsa. A következő adaptogének energiatartalékot adnak a testnek és a léleknek.

  CILI RELIEF Spray

  Egy ilyen zseniális módja a gyors megkönnyebbülésnek. Permetezzen a szájába, és szabaduljon meg az edzés alatti izomfájdalmaktól vagy a mindennapi gyötrő ízületi fájdalmától. A termék hatékony összetevői között találjuk a fehérfűzfa kérgét, amelyet hagyományosan mindenféle fájdalom kezelésére használnak. A Yuan Hu Suo-t vagy a Corydalis-t a hagyományos kínai orvoslásban (TCM) fájdalomcsillapítóként használják. Ezek a növényi adaptogének olyan vegyületek, amelyek segítenek a test harmóniájába hozni.

  CILI SERENITY spray

  A CILI SERENITY Spray különleges tartalékunk, amelyet tisztaságban és hatékonyságban aranystandardnak nevezünk, és folyamatosan kiváló élmény biztosít a nyugalom eléréséhez. Minden nap foglalkozunk a stresszel, és arra törekszünk, hogy kiegyensúlyozottak és egészségesek maradjunk. Amikor a szervezet stressz alatt van, több energiát használ fel. A termékben található elit adaptogén gyógynövények kiváló védelmet nyújtanak azáltal, hogy helyreállítják és védik egészségünket, valamint helyreállítják szervezetünk egyensúlyát.

  CILI SLEEP Spray

  Az emberek szerte a világon arról számolnak be, hogy el vannak ragadtatva a CILI SLEEP Spray konzisztenciájától, megbízhatóságától és prémium minőségétől. Az alváshiány felforgatja világunkat, és kimerültséghez, egészségügyi problémához vezet. A nyugodt, jó éjszakai alvás rendkívül fontos.

  CILI TRIM Spray

  A CILI Aquaceutical Nano technológia erőteljes, hogy az egyik legjobb elérhető étrend-kiegészítővel kombinálva segítsen gyorsabban és hatékonyabban fogyni.  A CILI TRIM – SPRAY egy étvágycsökkentő és zsírégető termék, amely csökkenti az étvágyat, ezáltal csökkenti az ételfogyasztást és elősegíti a fogyást. A CILI TRIM – SPRAY szépsége abban rejlik, hogy ha rendszeresen használja, étvágytalan lesz, és kevesebb cukorra vágyik, így természetesen kevesebbet eszik és egészségesebben táplálkozik.

  A CILI By Designről bővebben IDE kattintva olvashatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest