A WorldVentures az utazási csoportok piacvezető MLM cége ezen a héten jelentette be, hogy a vállalat világszerte 332 ezer új DreamTrips tagot regisztrált 2019-ben.

  A cég új országokkal bővült 2019-ben  – beleértve a Fülöp-szigeteket és Brazíliát -, így a vállalat gyorsította a nemzetközi növekedését, és a megnyitott országok számát 40 fölé emelte.

  Ma a társaság négy tagsági szintet kínál: DreamTrips, DreamTrips Gold, DreamTrips Platinum és 2019-től a DreamTrips Titanium, amely egy kizárólagos tagsági szint.

  A WorldVentures tervei szerint további országokat fog megnyit 2020-ban, növelve a nemzetközi jelenlétét, ezzel lehetővé téve az új DreamTrips tagok számára, hogy minél több tapasztalatot szerezzenek a befogadó és lelkes utazási kultúrából.

  „A tagok teljes utazási előnyökkel rendelkeznek, beleértve a professzionálisan összeállított utazásokat, hihetetlen célpontokat, hűségprogramot, nagy megtakarításokat, napi előnyöket és még sok minden mást. Az utazási élményt egyszerűvé és zökkenőmentesé tettük, és 2020-ban többet fogunk tenni a már díjnyertes utazási tagság fokozása érdekében. ” – mondta Josh Paine vezérigazgató.

   

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest