A Herbalife bejelentte, hogy a 2019-ben 6,1 milliárd dolláros forgalmat értek el, ami 3%-os növekedés a 2018-os évhez képest, ami a legnagyobb éves forgalom a vállalat történelmében.

    Kína 6,7%-al növekedett 2019-ben. Az üzleti zavarok mértéke és időtartama, valamint a Koronavírushoz kapcsolódó pénzügyi következményeket nem lehet ebben az időben ésszerűen megbecsülni, de jelentősen befolyásolhatja az első negyedév konszolidált eredményeit és a teljes 2020-as évet – közölte a Herbalife.

    „Az elnök-vezérigazgatói pozícióm végének közeledtével, egy nagyszerű embernek John Agwunobi adhatom át a vezető szerepet, és szeretném kifejezni őszinte hálámat a  disztribútorainknak és az alkalmazottainknak, akik azon dolgoznak, hogy küldetésünkkel megváltoztassák az emberek életét és a közösségeket a világ körül. Nagy megtiszteltetés volt szolgálni titeket és látni a növekedést, amit ez a nagyszerű társaság elért az elmúlt 17 évben. Ez a növekedés és lendület folytatódott 2019-ben, ami rekordot eredményezett a teljes év forgalma tekintetében; és az első tíz az országból kilenc nettó árbevétel-növekedést ért el. ” Michael Johnson, elnök-vezérigazgató a Herbalife Nutrition

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest