A következő MLMSiker interjú vendége Tom ”Big Al” Schreiter a hálózatépítő szakma egyik igazi veteránja, több bestseller könyv szerzője és az egyik legismertebb előadó Magyarországon.

    Tom ” Big Al” Schreiter egy network marketing cég vezetésében betöltött szerepe után jó pár éve végleg és teljesen a hálózatépítők cégfüggetlen szolgálatának kötelezte el magát. Szinte nincs olyan ország a Földön ahol ne tartott volna előadást és több mint 30 szakmai könyv szerzője vagy társ szerzője, a jelölt kereséstől a vezetőképzésig a hálózati értékesítésben. Az MLM Insider.com 2011-es szavazása alapján a világ legjobb cég független MLM trénere volt és összesen több évtizede éve áll azonnal használható kommunikációs, üzletépítési- és vezető képzési módszereivel a hálózatépítők szolgálatában.

    A legtöbben, azok közül akik kipróbálják módszereit, kommunikációs technikáit, arról számolnak be, hogy működik. Mátrai Szilárd meghívására többször tartott már képzést Magyarországon, sok száz hálózatépítő részvételével. Az amerikai Mastermind Event és az Asian Networkers Conference and Expo rendszeres előadója. Magyarországon sokan tanultak már tőle.

    Mátrai Szilárd személyesen vehette át tőle azt az oklevelet Phuketen, amely arra jogosít, hogy magyar nyelven Big Al tréningeket tartson.

    „Magyar hangja”, mint már évek óta megszokhattuk Szilárd lesz. A jelenleg Thaiföldön élő szakembert sok mindenről fogja kérdezni, ebben az interjúban elsősorban arról, mik azok a készségek, módszerek, amik kellenek egy sikeres üzlet építéséhez.

    Tom ”Big Al” Schreiter – MLMSiker interjú

    KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG A TUDÁSTÁRUNKBAN

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest