A vállalat szerint Murray Smith, mint a doTERRA Europe egyik első alkalmazottja, elősegítette a kétszámjegyű növekedést, miközben évente több új ország megnyitásában is részt vett.

    David Stirling a doTERRA cég alapítója hangsúlyozta, hogy a régió növekedése és wellness üzleti partnerei fényes jövő előtt állnak:

    „Az Igazgatóság bízik Murray Smith képességeiben, tapasztalatában és megítélésében és nagy várakozással tekintünk a folyamatos hozzájárulásához a régió növekedésében. ”

    „Murray 2014 óta a doTERRA Europe szerves része” – mondta Kirk Jowers, az Európa, Eurázsia és a Közel-Kelet ügyvezető alelnöke. „Előléptetése tükrözi azt a hihetetlen munkát, amelyet csinál, és azt a jelentős felelősséget amit vállal. Hálásak vagyunk, hogy Murray és Heidi Münchenbe, Németországba költöznek, így zökkenőmentesebben tudnak integrálódni a műveletekbe.”

    30 éves karrierje során Murray Smith tapasztalatai közé tartozott a stratégia, az üzemeltetés, a gyártás, az informatika, az értékesítés, a marketing és a földrajzi menedzsment magas szintű szerepe. Kanadában született, és családjával több országban élt, köztük Ausztriában, ahol 2015 és 2017 között a doTERRA Europe ügyvezető igazgatója volt. Smith az elnökké történő kinevezése előtt a doTERRA Európa alelnökeként dolgozott

    „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy folytathatom Európában azt a munkát amit elkezdtem, és oly sok nagy vezető mellett építhetem a doTERRA jövőképét” – mondta Smith. „A hangsúlyunk a növekedésen erején van, és egyértelmű, hogy a helyes irányba haladunk, amit továbbra is tenni fogunk. A mostani egy remek idő a doTERRA-val való kapcsolathoz, hiszen sok energiával és lendülettel rendelkezünk, amelyet a csodálatos wellness partnereink és a doTERRA alkalmazottai hoztak létre.”

    A doTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest