A doTERRA történetében a biztonságot szem előtt tartva először tartottak virtuális konferenciát, amelyre 81 ezer ember regisztrált 133 országból.

    A Pursue 2020 doTERRA Global Connection a legmodernebb technológiával és kreatív hozzáállással került megrendezésre, hogy a legmagasabb digitális oktatási élményt nyújtása. A regisztrálók sok fogyasztóval és leendő forgalmazóval osztották meg a tartalmat, ezért több százezer embert ért el a konferencia. A konferenciát 12 nyelvre fordították le és az amerikai jelnyelven is elérhető volt

    „Az idei konferencia témája, a Törekvés, a doTERRA küldetésének Törekvés a természetességre ünnepe. Ezt nem vesszük félvállról. Minden területet megvizsgáltunk, hogy a doTERRA hogyan törekedhet a legtisztább termékekre, a tiszta üzleti gyakorlatokra, a tiszta szándékokra és az emberiség tiszta szeretetére. Ha ez az év tanított nekünk valamit, akkor az az, hogy az összefogás sokkal több, mint a fizikai környezetünk. Hálásak vagyunk azért a technológiáért, amely összehozott minket és segített kapcsolatba lépni ennyi barátunkkal szerte a világon. ” – mondta David Stirling, a doTERRA alapító ügyvezetője és vezérigazgatója.

    A doTERRA eseménye több mint 22 órányi oktatási tartalommal készült el. A résztvevők saját tempójukban nézhették meg négy nap alatt a nyolc részben bemutatott videókat, amelyekben láthatták az új termék bemutatóját és a mögötte álló tudományt, minőséget, kutatást, orvostudományt, valamint az ellátási láncot és a szakértők előadásait.

    A konferencia 53 bónusz tartalomszegmenst is tartalmazott, amelyek a mélyebb elmélyülésben segítettek az illóolajokról és az üzletépítésről.

    Az interaktív felület lehetővé tette a nézők számára, hogy valós időben tegyenek fel kérdéseket, és részt tudtak venni közvélemény-kutatásokban is.

    „Ez igazi szeretet volt a doTERRA csapatunktól. Általában több mint 30 ezer résztvevővel tartjuk Salt Lake City belvárosában a konferenciánkat, ahol egy hét tanulás és ünnepség szokott lenni, de a globális járványra és az egyedülálló körülményekre tekintettel ezt idén nem lehetett megvalósítani. Nagy kihívás elé állítottuk magunkat, hogy egy olyan eseményt hozzunk létre, amelyre az emberek rátudnak hangolódni és olyan tartalmakat adjunk, amelyeket a négy nap alatt szeretettel fogadnak, és amelyekre a következő hetekben hivatkozni tudnak. Az eredmény túl szárnyalta a várakozásainkat, és nagyon köszönjük a csapatunknak, akik elfogadták a kihívásokat és megvalósították a virtuális eseményt, ezzel a világ több tízezer embere csatlakozhatott hozzánk, akiknek a tiszta termékek, tiszta szándékok, tiszta üzleti gyakorlatokok és az emberiség tiszta szeretete számít.” – mondta Emily Wright, a cég egyik alapítója.

    A doTERRA bemutatta az új termékeit

    A doTERRA a rendezvényen számos új illóolaj-terméket és diffúzort jelentett be, köztük három új wellness programot, melyek célja, hogy segítsenek az embereknek a konkrét egészségügyi problémáikra összpontosítani.

    „Ez egy kihívásokkal teli év volt az általános érzelmi, szellemi és fizikai jólét szempontjából, ezért csapatunk sok időt töltött az új termékkínálatunkat kifejlesztésére, hogy ezekre a területekre összpontosítsunk 2020-ban. Izgatottan várjuk a Wellness programjaink megjelenését, amelyek pontosan arra szolgálnak, amire az ügyfeleknek hónapról hónapra szükségük van, hogy testük és elméjük egészséges és élénk maradjon. A teljeskörű termékcsomagok egyszerű módon segítik vásárlóinkat abban, hogy megértsék, milyen doTERRA olajok és termékek használnak a leghatékonyabban számukra. ” – mondta Emily Wright, a cég egyik alapítója.

    A doTERRA új wellness programjai olyan termékcsomagot kínálnak, amelyet orvosok, tudósok és kutatók gondosan válogattak össze. Három hónapon keresztül havi kiszerelésben a regisztráló fogyasztók egy speciális készletet kapnak, amely 30 napon keresztül minden szükséges terméket tartalmaz, hogy a konkrét egészségügyi célokat elérjük.

    • Helichrysum Touch
    • LaLuz Diffuser
    • Roam Diffuser
    • Dawn Aroma párásító
    • Balance Bath Bar
    • On Guard fogkrém (frissített formula)
    • On Guard kézi törlőkendők (egyszemélyes)

    További információt a DoTERRA-ról IDE KATTINTVA érhetsz el. 

     

    ,

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest