A NuSkin új iránymutatást jelentett be a utah-i klímahéten, amiben bejelentette, hogy a teljes hulladékmentes működésre összpontosít és az első lépésben 30 százalékkal csökkenti a létrejövő hulladékát a központjában.

    A vállalat elkötelezte magát, hogy az összes alkalmazottja oktatáson vesz részt ebben a témakörben, hogy 2021 végéig teljes mértékben ki tudják használni a Nu Skin újrafeldolgozási és hulladékkezelési programjait. Az új kötelezettségvállalások a vállalat korábban meghirdetett céljai mellett három fenntarthatósági fókuszterületre koncentrálódik: az emberekre, a termékekre és a bolygónk megóvására.

    „Elkötelezettek vagyunk abban az irányba, hogy a bolygónk felelős gondnokai legyünk, és tisztábban hagyjuk itt a következő generáció számára” – mondta Ritch Wood , a Nu Skin vezérigazgatója. „Az elmúlt évek során összehangolt erőfeszítéseket tettünk a fenntarthatósági gyakorlatok integrálása érdekében az egész üzletágunkba. Legyen szó az összetevők felelősségteljes beszerzéséről, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről vagy a környezetbarátabb csomagolásokról, szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy felelős módon gondoskodunk bolygónkról. „

    A Business Intelligence Group és a Provo City fenntarthatósági és természeti erőforrásokkal foglalkozó bizottsága elismerte a Nuskint a fenntarthatósági erőfeszítéseiért.

    2020-ban a fenntarthatósági díjat nyert a cég, amit a „Földbarát munkájáért” kapott.

    Provo City pedig a Nu Skint a „Maximum Green Award” első helyével tüntette ki a szilárd hulladék 30 százalékos csökkentése érdekében tett erőfeszítésekért, valamint a 21 százalékos energiafelhasználás csökkentésért.

    További információ a NuSkin-al kapcsolatban IDE KATTINTVA érhető el.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest