A Farmasi bejelentette, hogy azonnali hatállyal Sinan Tuna az Észak-Amerikai régió vezérigazgatója, ahová az Egyesült Államok, Mexikó, Kanada és Puerto Rico területei tartoznak.

    Ő lesz felelős a növekedés ösztönzéséért és az üzemeltetési hatékonyság biztosításáért.

    „Sinan egy igazi globális vezető, és bízunk abban, hogy képesek vagyunk a segítségével folyamatos sikert elérni a Farmasinak és növelni az észak-amerikai üzletágat” – mondta Hakan Ömer Tuna, a Farmasi igazgatóságának elnöke.

    Sinan Tuna az Egyesült Királyságban végezte tanulmányait a Regent’s University-n. Korábban egy vezető kutatási és tanácsadó cégnél dolgozott. 2019 óta a Farmasi igazgatósági tagja. Nagyapja a  néhai Dr. Cevdet Tuna volt a Török Köztársaság egyik első gyógyszertárának alapítója. Sinan Tuna harmadik generációként építi nagyapja örökségét. 2019 decemberében Sinant beválasztották az éves Fortune Turkey 40 év alatti éves listájára, mint az egyik legfiatalabb tag.

    „Gyorsan növekszünk és erősítjük márkánkat ” – mondta Sinan Tuna . „ Cálunk az, hogy az összes Államban ahol működünk, elérjük a leggyorsabb növekedést az Egyesült Államokon belül, és a Farmasi innovációs képességét gyorsan párosítsuk a szakértelemmel a gyártás és a termelés területén, hogy erős alapot hozzuk létre a sikerhez. ”

    A Farmasiról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest