A Nu Skin elnökét, Ryan Napierskit nevezték ki a Közvetlen Értékesítők Világszövetségének (WFDSA) érdekképviseleti bizottságának elnökévé.

    „Várakozásunk szerint profitálhatunk Ryan vezetői képességéből, az olyan innovatív stratégiák és programok kidolgozása miatt, amelyek előremutatóak és eredményeket hoznak” – mondta Tamuna Gabilaia, a WFDSA ügyvezető igazgatója és a COO igazgatója. „Az érdekképviseleti bizottságnak kulcsfontosságú szerepe van olyan fontos ipari kérdésekre összpontosítani, mint a hírnév növelése, a külső érdekelt felek tájékoztatása, különféle oktatási események, gazdasági trendek, emberbarátság, a nők szerepének erősítése és még sok más. Az a tapasztalat, hogy Ryan nemcsak a Nu Skin globális üzleti tevékenységét felügyeli, hanem karrierje során számos piacon dolgozott és élt, értékes tapasztalatokat jelent a bizottságban betöltött szerepében. ”

    Napierski három évig, 2023 októberéig vezeti az érdekképviseleti bizottságot. Jelenleg második éve az Egyesült Államok közvetlen értékesítési szövetségének (DSA) elnöke és a WFDSA vezérigazgatóságának tagja.  A Nu Skin számos más piacon aktívan részt vesz az ipar érdekképviseletében, a felső vezetés 18 tagja pedig vezető szerepet tölt be 14 különböző közvetlen értékesítési szövetségnél szerte a világon, ideértve az Egyesült Államok, Dél-Korea, Hong Kong, Tajvan elnöki vagy alelnöki pozícióit, Malajzia, Szingapúr, Indonézia és Norvégia, valamint igazgatósági pozíciók Japánban, Ausztráliában, Belgiumban és Hollandiában.

    „Az új gazdaságban való boldoguláshoz a vállalatoknak prioritásként kell kezelniük emberi tapasztalataikat, ez az a terület, ahol a közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatok mindig is kiválóak voltak” – mondta Napierski. „Ahogy iparunk alkalmazkodik a gazdasági trendekhez és az új fogyasztói magatartáshoz, felelősséget érzünk a Nu Skinnél a közvetlen értékesítési ipar jövőjének alakításában azzal, hogy folyamatosan arra törekszünk, hogy jobban kiszolgáljuk a globális fogyasztókat, valamint a lehetőséget keresőket. A Közvetlen Értékesítők Világszövetségének tagjai naponta több tízmillió ember életére vannak hatással, és meg akarunk ragadni minden lehetőséget, hogy kiemelkedő erővé váljunk. „

    A NuSkinről bővebbe IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest