A CBD piacvezető MyDailyChoice bejelentette, hogy a következő piacnyitása Mexikóban lesz, ahol a termékek széles skálája lesz elérhető rögtön az indulás pillanatában.

  A vállalat jelenleg egy 90 napos tervel indul az új piacon, amely fokozatosan növeli helyi értékesítés feldolgozását, gyorsabb szállítási időket ígér és kibővített termékválasztékot biztosít, beleértve a Mantra Essential Olajokat, Mantra Chakra Blends termékeket, High Life Travel utazási divíziót és az Akashx digitális kereskedői platformot.

  „Látjuk a mexikói piac óriási lehetőségeit, ezért elkötelezettek vagyunk egy világszínvonalú rendszer felépítésében Mexikóvárosban annak érdekében, hogy forgalmazóink és ügyfeleink igényeit a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni válasszák bármely termékünket, vagy az üzleti lehetőségek” – mondja Kathleen Earle operatív vezérigazgató.

  A vállalat vezetése a teljes működést 2021 elejére várja.

  „Mexikó hatalmas lehetőséget jelent partnereink számára, és egy új piac ami nagyon izgatott a kimagasló minőségű termékeink iránt, amike kínálni tudunk a számukra” – mondja Josh Zwagil – vezérigazgató és alapító. „Várakozással tekintünk az elkövetkező időszak felé, hogy hamarosan még több termék legyen elérhető számukra.”

  A MyDailyChoiceról bővebben IDE KATTINTVA tudsz olvasni.

   

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest