A WorldVentures ™ csődvédelmet nyújtott be az Egyesült Államokban maga ellen a texas-i csődbíróságon, mert fizetésképtelenné vált a cég az elmúlt hónapok alatt.

    A WorldVentures a  bírósághoz benyújtott kérelmében arra törekszik, hogy a továbbiakban is képes legyen fenntartani a szokásos üzleti tevékenységet, ideértve a benyújtás utáni jutalékok kifizetését a WorldVentures forgalmazóknak, a munkavállalók fizetését, valamint az eladó és beszállítók felé fennálló követeléseket.

    A csődvédelem szükséges volt a koronavírus (COVID-19) járvány által okozott adósság szerkezetátalakításának és a WorldVentures átszervezésének folyamatában a hosszú távú, fenntartható növekedés céljából.

    „A COVID-19 járvány jelentős anyagi nehézségeket okozott az utazási és szabadidős vállalkozásunknak” – mondta Michael Poates operatív vezérigazgató. „Ennek az átfogó pénzügyi szerkezetátalakításnak lehetővé kell tennie, hogy vállalkozásunk ismét nyereségessé váljon, és biztosítsa jövőnket.”

    A WorldVentures a szerkezetátalakítás eredményeként jobban működő társaságot tervez, és a csődfolyamat során a mindennapi tevékenységeket folytatja, és betartja a DreamTrips tagjaival szemben vállalt összes kötelezettségvállalást.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest