Hogyan gyűjthetjük össze a szükséges pénzt egy ötlet megvalósításához, egy közösség támogatásához vagy a világ megváltoztatásához?

    Kara Logan Berlin fejlesztési stratéga a sikeres tőkegyűjtés titkos művészetének gyorstalpaló tanfolyamát kínálja, melyben elárulja, hogyan kérhetjük – és kaphatjuk is meg – a pénzt, amit szeretnénk.

    Azért jöttem, hogy a pénzgyűjtésről beszéljek, amit talán önök is gyakran szitokszónak is tartanak.
    Hiszen, ha meg akarjuk változtatni a világot, tudnunk kell finanszírozni azt. Nem arról beszélek, hogy jók legyünk – az nem kerül semmibe. Arra gondolok, amikor a célunk valami új létrehozása, valami elindítása, egy közösség mozgósítása, mások életének javítása, köztisztviselői poszt megpályázása.
    Minden nap jó ötletek sora hal el, csak mert nincs meg a tőke a megvalósításukhoz. Márpedig a rengeteg munka, az ötletelés, a jövőkép, az ötlet kidolgozása, nem sokat ér, ha nem tudjuk kifizetni a számlákat. És bár a történelem legjelentősebb társadalmi mozgalmait is csupán egy ötlet szülte, és az emberek ötletbe vetett hite tartotta életben, az igazi változás és ráhatás erőforrást igényel.

    Kara Logan Berlin: Meg akarjuk változtatni a világot? Sajátítsuk el a pénzgyűjtés művészetét!

     

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest