A Herbalife Nutrition március 16–19-én tartotta meg az éves oktatási és képzési konferenciáját a független forgalmazói számára, amely elsőként globális virtuális eseményként került megrendezésre.

    „A Reach Beyond témát a csodálatos forgalmazóink ihlették, akik hihetetlenül optimisták és elköteleződtek a folyamatos növekedés mellett” – mondta Frank Lamberti, a Herbalife Nutrition disztribútor és ügyfél-élmény ügyvezető alelnöke. „Az idei változások ellenére is szándékunkban áll egy olyan innovatív, oktató és emlékezetes élményt nyújtani, amely inspirálja és motiválja forgalmazóinkat, hogy sikeresek legyenek vállalkozásukban, és csodálatos teljesítményükhöz méltó ünnepet nyújtsunk nekik.”

    A társadalmi elkötelezettség fokozása érdekében a résztvevők folyamatosan hozzáférhetnek az interaktív tartalmakhoz, amelyek 15 000 videóból épülnek fel. Az esemény 40 előadó és több mint 30 műsorvezető által lebonyolított oktatási képzés volt és nonstop közvetítés keretein belül érte el a különböző időzónákban lévő partnereket, akik 24 nyelven követhették az eseményt.

    A Herbalife Nutrition-ről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest