A NuSkin szépségápolási eszközrendszere negyedik egymást követő évben az első helyen végzett az Euromonitor kutatócég listáján, amely átfogó piackutatást tett közzé a bőrápolási iparról.

    „Innovatív megközelítést választottunk a gyorsan növekvő otthoni szépségápolási eszközök piacán azáltal, hogy olyan eszközrendszereket kínálunk, amelyek tudományosan létrehozott szérumokat és kezeléseket kombinálnak a szépségápolási eszközökkel” – mondta Ryan Napierski elnök. „Úgy gondoljuk, hogy ez a tudományos szigor mind az eszközök, mind az összetevők oldaláról egyedülálló erőt képvisel, amelyet más szépségmárkák nem tudnak könnyen lemásolni. Folyamatosan erősítjük iparági vezető pozíciónkat új eszközök és ütemtervek bevezetésével, melyek összekapcsolt rendszereket tartalmaznak az ügyfélélmény személyre szabása érdekében, és készülékeinket a Pharmanex táplálék-kiegészítőkkel ötvözzük a tudományosan bizonyított eredmények érdekében, amelyek mind a belső, mind a külső szépségre hatással vannak.”

    A NuSkin szépségápolási eszközei közé tartozik az ageLOC Galvanic Spa®, az ageLOC Body Spa, a Nu Skin Facial Spa, az ageLOC Me®, az ageLOC LumiSpa® és az ageLOC LumiSpa Accent.

    A NuSkin-ről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Forrás: Euromonitor International

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest