A doTERRA bejelentette Thaiföld megnyitását, mellyel bővítette a Délkelet-Ázsiában lévő piacait.

    A doTERRA thaiföldi székhelye Bangkok pénzügyi negyedében lesz, és 80 terméket kínálnak elsőkörben a helyi wellness partnereknek.

    „Ez egy nagyszerű nap a thaiföldi növekvő wellness partnerek és ügyfelek számára” – mondta Johnathan Kunz, az Asia Pacific Markets alelnöke. „A doTERRA Thaiföld megnyitása a csodálatos Wellness partnerek és ügyfelek erőfeszítéseinek és elkötelezettségének közvetlen eredménye. A thai emberek nagyra értékelik az egészséget és a wellnesst, ezért a doTERRA tiszta és természetes termékei megfelelnek az igényeiknek.

    A vállalat bangkoki irodájában létrehoznak egy ügyfél-élmény központot, ahol az ügyfelek többet megtudhatnak a cégről és átvehetik a termékeiket, valamint egy oktatóterem is helyt kap.

    „A doTERRA gyorsan növekszik, hogy világszerte hozéférhetőséget nyújtson a tiszta illóolajokhoz” – mondta Greg Cook, a doTERRA alapító ügyvezetője. „A doTERRA már most erőteljesen jelen van Thaiföldön, és hálásak vagyunk a helyi Wellness partnereinknek és ügyfeleinknek, akik türelmesen várták ezt a napot. Bízunk benne, hogy új helyi jelenlétünk révén megerősíthetjük kapcsolatunkat a thai emberekkel és a közösséggel. ”

    A doTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest