Rex Maughan a Forever Living Products alapítója, elnöke és vezérigazgatója 84 éves korában 2021. július 17-én örök álomra szenderült.

    Rex Maughan 1936. november 20 -án született Loganban, Utah államban. Az Idaho állambeli Soda Springs-ben nőtt fel. Rex Maughan felesége Ruth. Mindketten a Brigham Young Egyetemre (BYU) jártak . Amikor Ruth elvégezte az egyetemet, ő és Rex Arizonába költöztek. Rex az Arizonai Állami Egyetemen 1962-ben fejezte be a diplomáját és knyvelő lett.

    Rex Maughan 1978 -ban alapította a Forever Living Products vállalatot. A cég kezdetben krémeket készített az aloe vera növényből. A termékcsalád gyorsan bővült, változatosabb lett és így a termékek széles skáláját foglalja magában, melyeket Network Marketing rendszeren keresztül értékesítenek. Mivel az aloe vera a Forever Living számos termékének kulcsfontosságú összetevője, Rex Maughan elkezdte az aloe vera termesztését és feldolgozását.

    Rex Maughan 1981-től terjeszkedni kezdett a turizmsuban is a Forever Resorts égisze alatt. kiváló érzékkel a világ számos pontján vásárolt ingatlanokat. Így került hozzá a Dallas sorozatból ismerős Southfork Ranch is, vagy Magyarországon a Sziráki Kastélyszálló.

    2002-ben Rex Maughan szerepelt a Forbes 400 leggazdagabb listáján, ahol a világ 368. leggazdagabb embereként 600 millió dollárra becsülték a vagyonát.

    Vezetése alatt a világ egyik legismertebb és legnagyobb cégévé vált a Forever Living Products, amin keresztül emberek tízezreinek változott meg az élete.

     

     

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest