A Jeunesse Global azonnal fogyasztható Alōmūn, aloe vera alapú terméke továbbjutott a legjobb új wellness termék kategóriában a 20 éves Pure Beauty London Awards díjátadón.

    Közel 600 terméket mutattak be a kis és nagy márkák a zsűrinek, akiknek ki kellett választani az elmúlt 12 hónapban az Egyesült Királyságban piacra dobott leginnovatívabb szépség- és wellness termékek közül a legjobbakat.

    A döntősök teljes listáját a Pure Beauty magazin szeptemberi számában hozták nyilvánosságra . A nyerteseket a Pure Beauty olvasók szavazatai alapján választják ki és az élő díjkiosztón október 28-án Londonban mutatják be.

    „Megtiszteltetés számunkra, hogy az Alōmūn a legjobb új wellness termék kategóriában bekerült a legjobbak közé” – mondta a Jeunesse vezetője, Scott Lewis. „Büszkék vagyunk arra a törekvésünkre, hogy olyan díjnyertes termékeket hozzunk létre, amelyek segítenek ügyfeleinknek és forgalmazóinknak szerte a világon abban, hogy a jól nézzenek ki és jól érezzék magukat, ezért örülünk az egyik legfrissebb termékünk elismerésének ebben a kategóriában.”

    Az azonnal fogyasztható Alōmūn 95%-ban a Dominikai Köztársaságban ésszerűen termesztett és hatékonyan betakarított friss aloe vera géljét tartalmazza. A spanyol mézzel, méhpempővel és egy permetnyi citromlével kevert Alōmūn ital napi aloé frissítőd lehet. Földbarát csomagolásban kapható, amely kényelmet és funkcionalitást biztosít, miközben kisebb szén-dioxid-kibocsátást hagy maga után.

    A Jeunesse Global-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest