Lapicz Tibor  – Forever Living Products – Soaring Manager

    Szakmáját tekintve esztergályos, de egy nyomdaipari cégnél dolgozott, és egy saját reklám-kiadó céget vezetett, amikor megtalálta őt a Forever. 19 éve indította el FLP-s üzletét egy kis faluból Nógrád megyéből.

    Szorgalmának, kitartásának és kiváló hozzáállásának köszönhetően hatalmas üzletet épített fel, mely mára sok országra terjed ki, és több, mint 70 manager dolgozik a Csoportjában. Lapicz Tibor a fél világot bejárta már jutalomutakon. Tíz alkalommal vett át eddig, éves Elnöki Jutalom csekket, úgynevezett Charimans Bonust.

    Nagylánya Anna 21 éves és kislánya Lilien 3 éves lesz. Párjával Enikővel a legnagyobb boldogságban és harmóniában élnek és irányítják globális üzletüket.

    Lapicz Tibor úgy fogalmaz magáról, hogy „Egy álmodozó vagyok, egy reformer, aki nem fogadja el a korlátokat, aki nem törődik bele abba, hogy “ezt dobta a gép”, aki hisz abban, hogy mindenkinek jár egy jobb élet, hisz abban, hogy a kitartás, a szorgalom és a céljainkba vetett erős hit, meghozza a gyümölcsét!”

    2002.-óta irányítja „A Siker Tervezhető” programot, ezen elvek alapján! Munkatársai jól keresnek, baráti a kapcsolatuk, nincs főnök-beosztott viszony, elégedett emberek! Egy igazi sikercsapat!

    Lapicz Tiborral 2003-ban találkoztam először, mert egy barátom meghívására elmentem az előadására, ami magával ragadott. Ebben az időszakban Salgótarjánban lakott és az akkori irodában sokat beszélgettünk, konzultáltunk. Mindig fontosnak tartotta az eszközhasználatot és folyamatosan arról beszélt, hogy olvasd az újságot, a könyveket, hallgasd a hanganyagokat és járj képzésre. Megfogadva a tanácsát minden hónapban könyveket, új kazettákat (igen akkor még kazettán voltak a hanganyagok) vásároltam és ezt hallgattam az autómban, az összes képzésen részt vettem, aminek köszönhetően vezetővé váltam.

    Pár évvel később az élet egy kicsit más irányba vitt engem, de nagy örömömre szolgál, hogy elfogadta megkeresésemet és egy interjúban megoszthatom veletek a történetét, hiszen rajta keresztül megismerhetünk egy hiteles céget, egy hiteles és példaértékű embert aki a Forevert képviseli két évtizede.

    Mikor találkoztál a Forever üzlettel?

    2002. októberében, 29 évesen, talált rám a lehetőség, mely megváltoztatta az életemet. Ekkor 2 munkahelyen dolgoztam, és versenyszerűen sportoltam. Rám valóban igaz volt, hogy egy perc szabadidőm sincs, Anna lányom ekkor 1 éves volt.

    Nem hiszek a véletlenekben. Soha nem a sült galambra vártam, hogy több pénzt keressek és jobban éljek, ezért is indítottam el egy saját vállalkozást, az alkalmazotti jogviszony mellett. Így több pénzem lett, de ennek az volt az ára, hogy sem magamra, sem a családomra nem maradt időm.

    Időt akartam, harmóniát, boldogságot, és anyagi biztonságot.

    És ekkor talált rám a lehetőség, melyet megragadtam és életem legjobb döntésének, és legizgalmasabb kalandjának tartok, azóta is!

    Hogyan kezdtél neki az üzletépítésnek?

    2 munkahely mellett fogtam az üzletépítéshez és kevesebb mint 1 éven belül, ott tudtam hagyni az alkalmazotti jogviszonyt és ki tudtam szállni a vállalkozói mókuskerékből. Ekkor már többet kerestem az üzletépítéssel, mint előtte a két munkahelyemen összesen.

    Mennyi időn belül értél el sikereket? Milyen elismeréseket kaptál a Forevertől?

    Rövid időn belül elérkeztek a passziv jövedelmek, az új autók, az éves többszöri jutalomutazások, és a nyugodt, biztonságos, boldog élet. Ez egy csoda! De természetesen nem az én életem most a fontos, hanem inkább, az a fontos, és arra vagyok igazán büszke, hogy az elmúlt évek során milyen sok embernek segítettem az üzleti lehetőséggel, akik ma olyan életszínvonalon élnek, amire soha nem lett volna lehetőségük alkalmazotti jogviszonyban, vagy a hagyományos vállalkozói mókuskereket tekerve.

    A Forever előtt mit gondoltál a Network Marketingről?

    A Network Marketingról nekem teljesen téves képem volt. Én azt hittem, sőt meggyőződéssel állítottam, hogy ez egy beszervezős, piramisrendszerre épülő, házalós, „győzzünk meg az embereket, hogy vegyenek tőlünk valamit” üzlet. Ahol az keres sok pénzt, aki az elején kezdte el és nekem a kisembernek már nincs is esélye sikereket elérni.

    Szóval ez az én véleményem volt, de azt is látom, hogy az emberek 90%-nak ez az a kép az, amit a Network Marketingről gondol. Mi az igazság? Hát nem ez! Nem ez, amit én erről a tevékenységről gondoltam! Az igazság az, hogy egyszerű esztergályosként, diploma és tudás nélkül, ezzel az üzlettel és a követhető rendszerrel, megtudtam teremteni egy olyan életet, ahol anyagi biztonságban élünk, ahol rengeteg időnk van a családunkra, nyaralásra, önmagunkra. Egy olyan életet kaptunk ennek az üzletnek köszönhetően, amiről mindig is álmodtunk!

    Miről szól a munkád? Hogyan dolgozol?

    A munkánk arról szól, hogy másoknak is megtanítsunk mindent, amit mi tudunk, és minél több családot segítsünk hozzá, ehhez a szabad, nyugodt és biztonságos élethez.

    Persze ezért tenni is kell! De a jó hír az, hogy Forever üzletben mindenki egyenlő esélyekkel indul, itt nem számít az, hogy ki honnan jön, hogy kinek milyen volt a bizonyítványa, itt az számít, hogy ki, hová akar eljutni! Itt a siker garantált, ha megfogadod a tanácsainkat, és elfogadod, hogy csakis rajtad és a hozzáállásodon múlik minden!”

    További információért látogas el Lapicz Tibor weboldalára: www.asikertervezheto.hu

    Lapicz Tibor életvideója és Sikernapi előadása

    Lapicz Tibor – A siker tervezhető

    Lapicz Tibor – A Forever biztonsága

    Lapicz Tibor – A Siker tervezhető c. előadása a Karácsonyi Sikernapon

    A Forever Living Products MLM figyelős céges adatlapját IDE KATTINTVA találod. 

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest