A Young Living bejelentette, hogy határozatlan időre leállítja üzleti tevékenységét Oroszországban.

    Ez a lépés egy korábbi, 2022 márciusi bejelentést követett, amikor a vállalat felfüggesztett bizonyos promóciós és operatív tevékenységeket Oroszországban és a FÁK-régióban. Az Oroszországban élő Young Living képviselői a továbbiakban nem vásárolhatnak vagy értékesíthetnek Young Living termékeket.

    A vállalat a „régió bonyolult és gyorsan változó körülményeire hivatkozva” azt mondta, hogy „többé nem tudja támogatni az oroszországi piacon folyó tevékenységeket”.

    D. Gary Young, a Young Living Alapítvány kötelezettséget vállalt arra, hogy folytatja munkáját az ukrajnai határokon működő segélyszervezetekkel a lakóhelyüket elhagyni kényszerült családok támogatása érdekében. A cég már több mint 260 ezer dollárt gyűjtött össze az amerikai „Dollar Up” kampányával, és partnerén a Feed My Starving Children nevű szervezeten keresztül 416 ezer étkezést biztosított ukrán menekülteknek.

    „A Young Living Essential Oils hivatalosan 2020-ban nyílt meg Oroszországban, ami rendkívül nehézzé teszi a mostani búcsút” – mondta Kristen Tod, a Young Living EMEA és Oroszország elnöke. „A márkapartnerek ezen a piacon létfontosságú szerepet játszottak a Young Living azon küldetésének figyelemreméltó elterjesztésében, hogy világszerte erősítsék a wellnesst, és ma a szívünk szomorú, de hálánkat és köszönetünket fejezzük ki az eddigi hozzájárulásukért.”

    A Young Livingről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest