A Nu Skin Enterprises új mérföldkövet ért el: 800 millió étkezést biztosított a gyermekek számára a 2002-ben elindított Nourish the Children (NTC) programon keresztül.

    Az elmúlt 20 éves erőfeszítéssel a vállalat több mint 65 országban segített étkezéshez hozzájuttatni az alultáplált gyermekeknek. A tápanyagban gazdag VitaMeal az NTC egyik jótékonysági partnerén keresztül éri el a rászorulókat. A kezdeményezésnek köszönhetően a Nu Skin vezetői, ügyfelei és alkalmazottai megvásárolhatják a VitaMeal étkező csomagot és ezt a zacskós élelmiszer adományt közvetlenül juttatják el a gyerekeknek.

    „Amikor több mint 20 évvel ezelőtt elindítottuk ezt a kezdeményezést, nem is gondoltuk, hogy ennek milyen tartós hatása lesz a világ több millió alultáplált gyermekére” – mondta Steven J. Lund, a Nu Skin igazgatótanácsának ügyvezető elnöke és a Nourish the Children ügyvezető igazgatója. – „Együttes erőfeszítéseink köszönhetően milliók életére voltunk hatással, és reméljük, hogy további milliókra lesz hatásunk.”

    A Nu Skinről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest