Zinzino bejelentette törökországi terjeszkedését. Ez a lépés az évekig tartó előkészületeknek, építkezésnek a csúcspontja, és része a vállalat globális terjeszkedési tervének.

    A bővülés egyik döntő tényezőjeként a törökországi közvetlen értékesítők által az elmúlt két évben elért 24%-os kiskereskedelmi forgalomnövekedést, valamint az ország hatékony bankrendszerét, a megbízható internet- és mobil infrastruktúrát jelölte meg a vállalat.

    „Nagyon nehéz időkben elengedhetetlen a remény nyújtása” – mondta Dag Bergheim, a Zinzino vezérigazgatója. „Új lehetőségeket szeretnénk nyitni Törökország népe előtt, és támogatni szeretnénk a földrengés által érintetteket. Törökországi bevezetésünkkel platformot kínálhatunk a közvetlen értékesítést végző vállalkozóknak, akik szeretnének megélni a megdöbbentő munkanélküliségi ráták ellenére, amelyek ezt a pusztító helyzetet követték. A Zinzino robusztus és hosszú távú üzleti modellje fenntartható, ügyfélközpontú megközelítéssel a török ​​disztribútorainkkal jó úton halad a siker felé azon a piacon, amely már évtizedek óta a közvetlen értékesítést részesíti előnyben. Együtt egy szebb jövőt teremthetünk.”

    A Zinzinoról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest