A dōTERRA fennállásának 15. évfordulóját a fenntarthatóság, a termékbeszerzés, a felhatalmazást növelő kezdeményezések és az innováció terén elért előrelépések mentén ünnepelte.

    A legrangosabb forgalmazók ajándékba kapták a vállalat Rose Duet illóolajkészletét, köszönetképpen elhivatottságukért és vezetésükért, amely hozzájárult a vállalat sikeréhez és növekedéséhez az elmúlt 15 évben.

    „Kezdettől fogva mindig arra törekedtünk, hogy a legtisztább illóolajokat szerezzük be, de a dōTERRA nem érhette volna el az egyedülálló és példátlan növekedést a figyelemre méltó értékesítési vezetők támogatása nélkül, akik már a kezdetekben hittek a cégben” – mondta Corey Lindley, a dōTERRA alapítója, Ügyvezetője és vezérigazgatója. „Ők mostanra már több millió wellness-tanácsadóból és vásárlóból álló csapatokat vezetnek szerte a világon. Köszönetet mondunk annak a közel 10 000 dolgozónak is, akiket cégünk megalakítása óta foglalkoztatunk, akik fáradhatatlanul dolgoznak Wellness Advocate vezetőink támogatásán. A csodálatos emberek miatt tartunk ma ott, ahol vagyunk, akik valóban a dōTERRA öröksége.”

    A dōTERRA jelenleg több mint 10 millió forgalmazót és ügyfelet lát vendégül több mint 100 országban, 4000 vállalati alkalmazott támogatásával. A cég jótékonysági szervezete, a dōTERRA Healing Hands Foundation több mint 100 millió dollárral járult hozzá a közösségekhez a világ különböző pontjain.

    A dōTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest