Az Orlando Magic és a Philadelphia 76ers NBA-csapatok edzői szerint a dōTERRA termékei szerves részét képezik a sportolóik számára tervezett wellness-rutinokban.

    „Öt éve minden nap használom a dōTERRA termékeket a sportolóimmal” – mondta Doris Martel, a Philadelphia 76ers Manuális és Funkcionális Terápiás menedzsere. „A 76ers Funkcionális Terápiás és Funkcionális Medicina Program részeként sportolóink ​​képességeikre, fizikai állapotukra, erejükre és táplálkozásukra összpontosítanak. Hiszünk abban, hogy ha segítünk nekik mélyrehatóan megismerni testüket és megértik, hogy az elme hogyan befolyásolhatja teljesítményüket, akkor jobbá válnak. Az illóolajok használata az egyik egyszerű eszköz, amellyel megnyugtatjuk az elméjüket, vagy segítünk nekik összpontosítani.”

    A Philadelphia 76ers edzői diffúzorban használják a dōTERRA illóolajokat, hogy segítsenek megteremteni a hangulatot az edzéshez vagy a játéknaphoz. A Copaiba olajat és a dōTERRA Deep Blue-t pedig a gyógyulás során fellépő kellemetlenségek és gyulladások enyhítésére használják. Az Orlando Magic a dōTERRA illóolajokat szaunában és gőzfürdőben használja.

    „Az illóolajok aromái még élvezetesebbé teszik az élményt, és rájöttünk, hogy bizonyos olajok bizonyos légzési technikákkal kombinálva nagyon megnyugtató és ellazító lelkiállapotba hozhatják a játékosokat, ami segíti a regenerálódást.” – mondta Todor Pandov, az Orlando Magic kondicionáló edzője.

    A dōTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest