Idén ünnepli a nemzetközileg elismert Coral Club International 25. évfordulóját. A Kanadából származó, egészségközpontú MLM-vállalat a mélytengeri korallvázakból származó ásványi anyagokból származó táplálék-kiegészítőkre specializálódott.

    Egyedülálló, minden elemében természetes alapanyagokra épülő megoldásokat kínál, és jelenléte a nemzetközi piacokon látványosan növekszik: a 21 külföldi képviseletből 8 az elmúlt évben nyílt. Ezt az ugrásszerű terjeszkedést erős szakmai háttér, dinamikus disztribúció és egy folyamatosan növekvő hűséges fogyasztói bázis támogatja.

    2022. novemberében a Coral Club forgalmazói a budapesti Marriott Hotelben gyűltek össze. Ez az összejövetel alkalmat adott az új európai Executive szintű vezetők elismerésére, személyes sikertörténetek cseréjére és a változatos tapasztalatok megosztására, valamint hangsúlyozta a vállalat elkötelezettségét a kollektív ismeretek előmozdítása iránt, amely nagyobb, mint az egyéni ismeretek összege. A vállalat felkarolja az egyes emberekben rejlő lehetőségeket, legyen szó akár egy németországban dolgozó házvezetőnőről vagy egy olaszországi orvosról.

    A megfelelő lelkesedéssel és eltökéltséggel mindenki képes sikeres üzleti hálózatot építeni. Míg egyesek az internet és a közösségi media előnyeire építenek, mások a karizmatikus személyiség varázsára esküsznek. A végső kihívás a jövő vezetőinek beazonosítása a fogyasztók és a jövőbeli forgalmazók körében.

    A Coral Club e törekvés során a figyelmet, a törődést és a tiszteletet helyezi előtérbe. Ez a filozófia áll az 5 lépéses Egészségkoncepció gondoskodó programjai mögött, ami a vállalat az emberi test működése iránti tiszteletének bizonyítéka.

    Magabiztos magyarországi növekedés kíséri a Coral Club nemzetközi előretörését: 2020 és 2021 között 77%-ot meghaladó, 2022-ben pedig 56%-os belföldi forgalomnövekedéssel a vállalat még feltérképezetlen vizek felé vetette vitorláit. Miközben a fejlődés új feladatokat és kihívásokat jelent, magyar csapatunk bővülő létszámmal áll készen arra, hogy ezeknek megfeleljen.

    Receptünk egyszerű, mégis erőteljes: hidratálás, egészség-támogató programok, szemlélet, és személyiség-fejlesztés és a helyi igények előtérbe helyezése, illetve az empátia és a motiváció szerves részét képezi missziónknak. Hisszük, hogy egy nemzetközi hálózat sikere ezeken a tényezőkön múlik.

    A Coral Club Küldetése: Hydrate the Word – HIDRATÁLJUK A VILÁGOT

    Hozzásegítjük az embereket az egészségtudatos, helyes döntéshozatalhoz azáltal, hogy olyan komplex megoldásokat kínálunk számukra alkalmazásra kész formában, melyek vezető technológiákon és szakemberek sokéves tapasztalatán alapulnak.

    Termékeink hatóanyagait úgy válogatjuk, hogy azok megoldást nyújtsanak a modern életvitel aggresszív külső hatásaival szemben: rossz ökológiai állapot, stressz helyzetek és rossz minőségű táplálkozás. Ennek köszönhetjük, hogy termékeink maximálisan támogatják az emberi szervezet szükségleteit a megfelelő táplálékbevitelben és az egészséges külső és belső környezet megteremtésében.

    Coral Club Coral-Mine

    Több mint 20 éve zászlóshajó termékünk a Japán-tengerből, – Okinawa és Tokushima szigetek közelében- származó természetes mélytengeri korallokból előállított természetes termék: a Coral-Mine, ami a legegyszerűbb és legmegfizethetőbb természetes módja annak, hogy szervezetünk számára optimális és minőségi vizet biztosítsunk. Ezek a szigetek világszerte híresek rekordszámú százéveseikről! A jelenség egyik oka, az egyedi tulajdonságokkal rendelkező korall: a korall-váz génösszetételében hasonló az emberéhez, és ugyanakkor ásványi sók komplexe. A Coral-Mine-nal feljavított víz segít egyensúlyba hozni a test ásványi anyag egyensúlyát és normalizálni az összes szerv és rendszer működését.

    Filózófiánk, hogy az egészség a megfelelő hidratálással kezdődik!

    A Coral Club története

    Coral Club Leonid Lapp

    Állítjuk, minden a vízzel kezdődött…

    A Coral Club elnöke és alapítója, Leonid Lapp kora gyermekkorában megtanulta a víz értékét, hiszen ahol ő élt, a víz annyira ihatatlan volt, hogy abban még kis rákok is uszkáltak.
    Amikor találkozott a megkövesedett korallból készült őrleménnyel, arra gondolt:

    „ Az élet másmilyen is lehetne azon emberek milliói számára, akiknek nincs hozzáférésük a minőségi, tiszta ivóvízhez.”

    Az álom megvalósításához számos tasakkal felvértezve találkozott Eric Megrabyannal, aki hitt a termékben, éppen annyira mint ő maga is. Eric Megrabyan, a Coral Club vezérigazgatója így emlékszik vissza:

    „Megihletett az ötlet, hogy az egészséget elvigyük az embereknek. Kezdettől fogva tudtam, hogy tevékenységünk egyetemes jelentősséggel bír az egész világon”
    Nem tudhatták akkor még, hogy ez a küldetés az évek múlásával aktuálitását csak fokozni fogja!

    Aktív forgalmazóinkat soron következő európai konferenciánkra várjuk 2023. szeptember 16-17-én, Prágába. Ez a rendezvény alkalmat ad arra, hogy elmélyedjünk a stratégia kérdésekben és megünnepeljük eredményeinket.

    Összefoglalva, a Coral Club sikerét folyamatos növekedés, minőség iránti elkötelezettség és az egyéni lehetőségek hangsúlyozása jellemzi. Ahogy a jövőbe tekintünk, továbbra is elkötelezettek vagyunk a siker ezen pilléreinek fenntartása, az innováció és az új lehetőségek feltárása mellett.

    A Coral Clubról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest