A doTERRA együttműködést kezdett a New York Jets-szel a játékosok regenerációjának maximalizálása érdekében.

    A doTERRA a New York Jets teljesítményfokozó igazgatójával Dr. Brad DeWeese-szel azon dolgozik, hogy segítsen az NLF-csapat játékosainak a pihentető alvás elősegítsésében a hektikus utazási menetrendek és a szigorú rutinok közepette.

    Ennek az együttműködésnek a részeként az illóolajok párologtatása beépült a játékosok mindennapi wellness-, alvás- és felépülési rutinjába.

    „A dōTERRA-val való együttműködésünk lehetővé tette számunkra, hogy a csapatot nagyobb nyugalomba helyezzük” – mondta DeWeese. „Mióta 2021-ben beépítettük a dōTERRA termékeket a csapat wellness-programjába, játékosaink jobban megértették, hogyan lehet maximalizálni a gyógyulást, hogyan tudnak jobb alvási rendet létrehozni, és hogyan tudják javítani az általános wellness-rutinjukat. A dōTERRA diffúzor és a márka levendulaolajának kiegészítése a mindennapi rutinnal lehetővé tette a játékosok számára, hogy megnyugtató illattal ellazuljanak egy hosszú nap után. Ez a jó alvási szokásokkal együtt azt jelenti, hogy másnap pihentebben érkeznek edzeni vagy a meccsre, és úgy érzik, hogy jobban regenerálódtak, ezért készen állnak arra, hogy maximalizálják teljesítményüket.”

    A dōTERRA-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest