Az Avon 137 éves történelmében új korszakhoz ért az első kiskereskedelmi üzletek elindításával az Egyesült Királyságban, amelyek a tervek szerint a következő hónapokban nyílnak meg.

  Az üzletek mintegy 150 terméket kínálnak majd, és a teljes termékportfólió csak a független forgalmazókon keresztül lesz érhető.

  „Az Avon új határainak a kezdetén állunk” – mondta Angela Cretu, az Avon International globális vezérigazgatója. „Ez egy izgalmas új fejezet számunkra. Tudjuk, hogy a nők szeretik megérinteni, megtapasztalni a termékeket, és megcsodálni az elérhető színek kavalkádját.”

  Az üzletek helyét még nem hozták nyilvánosságra, de az előzetes részletek azt sugallják, hogy nem a főutcákon, ha nem kisebb városrészeken belül helyezkednek majd el.

  A cég már kipróbálta ezt a módszert Törökországban, ahol 63 Avon márkájú üzletet nyitott, és ennek köszönhetően megduplázódtak az eladások.

  „Sok vásárló azért megy az üzletbe, hogy kipróbálhassa a termékeket, vagy egyszerűen csak azért, hogy kényeztesse magát egy szépségtanácsadóval” – mondta Cretu. „A lehető leginkluzívabbak akarunk lenni. Lehetőséget akarunk adni a nőknek arra, hogy vállalkozást indítsanak, különösen azokon a területeken, ahol nem olyan egyszerű számukra egy startup elindítása.”

  Az Avonról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest