Az EchoOne 2023. december 23-án, szombaton kezdte el a kilépési tervre épülő átverését.

  A trükk a „litecoinra való áttérés” volt.

  Azonnali hatállyal a Litecoint (LTC) tesszük meg az új pénzfelvételi módszerünkké.

  A frissítés eredményeként ezen a héten a kifizetések kizárólag vasárnap zajlanak, és a Litecoin lesz az új kifizetési pénznem.

  Az EchoOne nem utalta ki a jutalékokat azon a vasárnapon, ezért 2023. december 30-ánújabb közleményt adott ki.

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy az e heti pénzfelvételeket áthelyezzük 2024. január 3-ra. Ez a döntésünk abban az elkötelezettségünkben rejlik, hogy Ön a lehető legjobb kereskedési eredményeket érje el.

  Az EchoOne ismét nem fizette ki a jutalékokat a megadott napon. Újabb közlemény következett…

  Holnap, azaz január 3-án az előző hétvégére tervezett pénzfelvétel UTC idő szerint 18 órakor kezdődik. A visszavonási ablak 24 órán keresztül lesz nyitva, így biztosítva, hogy elegendő idő legyen a kérelmek benyújtására.

  Ezeket a kiutalásokat szintén nem fizették ki…

  Szeretnénk őszintén elnézését kérni a visszavonások feldolgozásának késedelme miatt. Tisztában vagyunk vele, hogy az időben történő kiutalások kulcsfontosságúak az Ön számára, és azért adtuk ki ezt a közleményt, hogy magyarázattal szolgáljunk és biztosítékot nyújtsunk.

  A késedelmet az okozta, hogy a cserepénzből történő kifizetések a vártnál tovább tartanak, mivel az átutalásunk a pénz kifizetéséhez szükséges szerverre több időt vesz igénybe, és erről a platformról végezzük a kifizetéseket.

  Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy amint az összeg megérkezik ide, azonnal elindítjuk a visszavonási folyamatot.

  Ez a közlemény már több hete olvasható, de azóta sem történt meg a kifizetés.

  Az EchoOne webhelye továbbra is elérhető, és új befektetéseket is fogadnak. A jutalékok és pénzek kiutalása azonban továbbra is le van tiltva, már 2023. december 23-a óta.

  Az EchoOne 2023 közepén indult, és állítólag „Nicholas Bennett” volt az élén. Nem világos, hogy „Nicholas Bennett” valóban létező személy-e.

  A LikeWeb 2023. decemberi adatai alapján az EchoOne áldozatainak többsége az Egyesült Államokból (33%), Kenyából (30%), Katarból (23%) és az Egyesült Királyságból (10%) származnak.

  Forrás: behindmlm.com

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest